第一次分享老婆

收藏  |  訂閱
6  18.4k

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源
老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。

4014 ...
先搵個手扣將呀嫂雙手反綁,
再撕開佢嘅襪褲,慢慢屌。。。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:42 發表 查看引用來源
我哋個玩具箱真係有手扣㗎!不過好奈無用
唔好手扣,我會用薄嘅長毛巾,打十字纏繞住老婆嘅手腕,同手扣一樣咁。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 16:36 發表 查看引用來源
啱啱問完老婆,佢話你哋餵佢唔飽,所以成日事後要搵我同佢埋尾喎。
呀嫂話佢唔飽,我預多兩支震棒,
塞滿呀嫂可以震到佢反白眼添。。。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源
老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。
呀嫂對腳咁正,比佢繞住,真的走不了。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-8 09:11 發表 查看引用來源

正常唔會繞住,喺我嘅認知當中通常老婆俾我屌嗰陣,只會盡量擘大自己對腳,因為如果繞住嘅話,限制咗抽插嘅幅度。
呀嫂喜歡尼種姿勢,試吓用布帶同毛巾,將呀嫂雙腳綁在床腳張大開,多一重SM feel.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-8 09:55 發表 查看引用來源

有時會咁做,不過佢都係鍾意自由活動多啲
我間中都會咁同老婆玩吓,
加埋個口枷或啫口塞,
將老婆對手綁埋去背脊,
果時望著佢己經開始興奮。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-9 08:57 發表 查看引用來源

始終覺得搞嘢嗰陣要女人着住衫,其實係我哋男性嘅思覺享受,我個人認為女性會覺得全裸搞嘢先係最high
條囡全裸扑嘢,無阻無礙,的確係方便high 啲。
不過,佢件衫夠寬鬆,我覺得都差唔多,
我老婆著住件毛巾浴袍,或者 件大裇衫呢扑嘢,我就會興奮多啲。。。更有性趣。。。

前往最後回覆