上一頁下一頁
發新話題

不經意走光係最吸引

收藏  |  訂閱
76  16.8k

不經意走光係最吸引

如題,呢張係上年同老婆歐遊時嘅漏奶相,佢坐喺度睇電話,但周圍好多人行,我就扮睇嘢離遠影相😚你哋覺得點女人點先係最吸引?

附件

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-8 11:15 發表 查看引用來源
如題,呢張係上年同老婆歐遊時嘅漏奶相,佢坐喺度睇電話,但周圍好多人行,我就扮睇嘢離遠影相😚你哋覺得點女人點先係最吸引?
阿嫂幾時都咁正
好耐無見師兄同阿嫂 仲有無嘢分享呀?

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-8 11:15 發表 查看引用來源
淨係見到小小隙......唔算漏奶

引用:
我覺得擺明勾引會更加好

最吸引就著性感d出街,低胸短裙咁出街比人視姦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-8 12:08 發表 查看引用來源
最吸引就著性感d出街,低胸短裙咁出街比人視姦
對, 真正引死仔

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-8 12:22 發表 查看引用來源

對, 真正引死仔
我老婆以前間中都會咁著同我出街,我就特別high

引用:
原帖由 nokning 於 2024-1-8 11:40 發表 查看引用來源

阿嫂幾時都咁正
好耐無見師兄同阿嫂 仲有無嘢分享呀?
乜咁耐冇上水,難得都仲有師兄記得我哋🙌🏽

引用:
正呀😍😍😍

引用:
不經意露底底重正😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆