上一頁下一頁
發新話題

不經意走光係最吸引

收藏  |  訂閱
76  16.8k

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 13:13 發表 查看引用來源
朋友一走就問佢,佢話最淫係果2條女,成日喺揸佢波同撩佢lin 頭,攪到佢飛晒釘….🤣兩條女仲話出邊幾條仔睇得好開心(有兩個男係果2條女嘅老公), 我話我都見到佢哋𥄫到眼都唔眨😏 ...
真係隔離飯香d,望左成晚返到去9成同老婆執返劑

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 10:50 發表 查看引用來源
本身唔係為呢樣野已經成日嚟,只係有一次朋友失驚無神上嚟,老婆喺屋企冇帶bra, 我就索性叫佢唔使帶啦,冇所謂….😏
殺佢一個措手不及搞到人地又驚又怕醜

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 14:00 發表 查看引用來源
Haha 師兄好識問問題😎 一早已經濕,我老婆好易濕,又唔係好理其他人喺度,通常朋友gathering 時我耐唔耐就會掃下佢背頸,佢就會林林豬,之後就會回應伸手入我褲管摸大髀(我通常都係著短褲),呢個動作就知佢開始濕,果日我掃背時有 ...
咁益朋友,唔怪之得佢哋成日上來!有冇玩過更刺激嘅?😉

回覆 1# wetpete 的帖子

老婆走光最刺激,俾朋友見到仲正

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-8 11:15 發表 查看引用來源
如題,呢張係上年同老婆歐遊時嘅漏奶相,佢坐喺度睇電話,但周圍好多人行,我就扮睇嘢離遠影相😚你哋覺得點女人點先係最吸引?
總之系靚女走光,點樣走光都糸正! 如果系識得嘅人仲正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:07 發表 查看引用來源

同意呀!尤其是平時好保守果啲!😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:07 發表 查看引用來源

👍🏾👍🏾

回覆 55# 歌舞技町 的帖子

呢個係你老婆?好正喎

引用:

正呀😍

回覆 56# licklickson 的帖子

同意呀!超保守嗰啲成日保護住自己唔俾人睇,點知原來俾人睇晒,咁樣俾人睇晒真係好掂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆