不經意走光係最吸引

收藏  |  訂閱
12  16.9k

不經意走光係最吸引

如題,呢張係上年同老婆歐遊時嘅漏奶相,佢坐喺度睇電話,但周圍好多人行,我就扮睇嘢離遠影相😚你哋覺得點女人點先係最吸引?

附件

引用:
原帖由 nokning 於 2024-1-8 11:40 發表 查看引用來源

阿嫂幾時都咁正
好耐無見師兄同阿嫂 仲有無嘢分享呀?
乜咁耐冇上水,難得都仲有師兄記得我哋🙌🏽

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-8 14:40 發表 查看引用來源

阿嫂好正,我都覺得女人咁樣露奶係好有吸引力
多謝師兄

咁樣喺屋企招呼朋友飯聚感覺如何?😋

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-8 15:35 發表 查看引用來源
梗係正!
做你朋友就好啦!😉
平時冇入厨房幫手嘅朋友都會去幫手🤣

引用:
原帖由 li2008 於 2024-1-8 21:07 發表 查看引用來源
大飽眼福,而且D朋友會話成日上屋企玩
啲朋友本身已經成日上嚟

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-8 21:57 發表 查看引用來源
俾人視姦真係好正,有機會我就叫老婆着短裙或短褲跟住喺佢不自覺之下露屁股邊,上樓梯見埋底褲👍
正喎,到時記得分享下

引用:
原帖由 li2008 於 2024-1-9 09:25 發表 查看引用來源
唔怪得,成日上黎仲玩得開心啦,唔洗咁尷尬又玩得自在
本身唔係為呢樣野已經成日嚟,只係有一次朋友失驚無神上嚟,老婆喺屋企冇帶bra, 我就索性叫佢唔使帶啦,冇所謂….😏

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-9 10:59 發表 查看引用來源
咁你老婆之後有冇乜嘢反應?
佢未反應到我已經開咗門放人入嚟,有男有女嘅….

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-9 11:22 發表 查看引用來源
咁之後有冇問下佢剌唔刺激?😉
朋友一走就問佢,佢話最淫係果2條女,成日喺揸佢波同撩佢lin 頭,攪到佢飛晒釘….🤣兩條女仲話出邊幾條仔睇得好開心(有兩個男係果2條女嘅老公), 我話我都見到佢哋𥄫到眼都唔眨😏

前往最後回覆