上一頁下一頁
發新話題

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
70  5.6k

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

男人好鐘意幻想女人比人咁對待 ...女人自己又點睇???

幻想移民去到一個冇人認識o既國度, 夫妻檔拍av 維生

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 08:09 發表 查看引用來源
幻想移民去到一個冇人認識o既國度, 夫妻檔拍av 維生
係一個好主意,但今時今日已經冇分國界😅

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-8 16:40 發表 查看引用來源
男人好鐘意幻想女人比人咁對待 ...女人自己又點睇???
幻想我老婆係人都可以屌

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 08:24 發表 查看引用來源
係一個好主意,但今時今日已經冇分國界😅
的確係, 所以可行性幾乎係零
咁再講個現實少少o架啦: 我唔介意一夫多妻, 前提係夫必須要可以做到兼愛,
而且會容許我地幾個私底下自己玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 10:06 發表 查看引用來源

的確係, 所以可行性幾乎係零
咁再講個現實少少o架啦: 我唔介意一夫多妻, 前提係夫必須要可以做到兼愛,
而且會容許我地幾個私底下自己玩
好正面好公平,但我自問冇能力多妻,一個老婆要滿足佢已經花盡心思,多個嚟只會兩面不討好😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 10:46 發表 查看引用來源
好正面好公平,但我自問冇能力多妻,一個老婆要滿足佢已經花盡心思,多個嚟只會兩面不討好😅
淨係體能上面都已經好大鑊

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-9 10:48 發表 查看引用來源

淨係體能上面都已經好大鑊
我嘅意思都係包括體能🤣🤣

明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

我唔係女同, 但唔介意同同性o既親密接觸

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂得恩威並施o既大家姐, 會鍚我地同時又會對我地嚴格管教
下面有兩個細過我地o既妹妹一個嬌滴滴聽教聽話俾我疼惜, 一個百厭頑皮激心激肺要為佢操心o既
當然四個都要咁靚咁索, 大波波大長腿通通有齊晒

老公係個日理萬機o既大忙人, 輪流寵幸我地, 但有心無力果陣我地之間亦可以互相慰藉
平時一齊分擔家務照顧屋企, 得閒果陣一齊行街睇戲shopping

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 11:35 發表 查看引用來源
明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

我唔係女同, 但唔介意同同性o既親密接觸

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂 ...
好完美嘅想法,正呀!好似韋小寶先😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆