上一頁下一頁
發新話題

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
70  5.6k

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-8 16:40 發表 查看引用來源
男人好鐘意幻想女人比人咁對待 ...女人自己又點睇???
认真思考了一下。。。我想要在海底世界跟男伴爱爱,感觉好像很浪漫,重点是不用担心潮吹的时候会很害羞,不知道算不算是极端的想法呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 11:35 發表 查看引用來源
明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

我唔係女同, 但唔介意同同性o既親密接觸

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂 ...
我跟姐姐差不多一样的,我不是女同但我不介意跟女生爱爱,可是我不能接受我的老公有别的女人

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 00:38 發表 查看引用來源
认真思考了一下。。。我想要在海底世界跟男伴爱爱,感觉好像很浪漫,重点是不用担心潮吹的时候会很害羞,不知道算不算是极端的想法呢?
師妹興奮到極點會潮吹架?😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 08:07 發表 查看引用來源
師妹興奮到極點會潮吹架?😍😍😍
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 08:31 發表 查看引用來源
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了
嘩⋯聽到都興奮😍😍😍這樣子師妹毎次愛愛都會弄濕地面和床單😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 11:35 發表 查看引用來源
明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

我唔係女同, 但唔介意同同性o既親密接觸

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂 ...
我想個一家之主係女強人。佢有三個伴侶,兩女一男。我作為男位階最低,實際上做佢地三個的肉便器!更多係我冇貨賣時,只能坐埋一邊睇住佢地三個尋歡作樂。哈哈!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 09:35 發表 查看引用來源
嘩⋯聽到都興奮😍😍😍這樣子師妹毎次愛愛都會弄濕地面和床單😍😍😍
嗯嗯,有时候还会不小心弄到墙壁或对方。。。
你不觉得这样子会好麻烦吗?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 00:40 發表 查看引用來源
我跟姐姐差不多一样的,我不是女同但我不介意跟女生爱爱,可是我不能接受我的老公有别的女人
差好遠

你咁樣即係雙重標準, 自己可以有第二個但佢就唔得, 咁o既關係邊得o黎長久o架?

男人貪新鮮係天性, 你唔可能要求佢對新鮮面孔唔心動, 頂多可以要求佢面對誘惑時識得抗拒
因此有多過一個女人o既好處就係, 與其日日都食漢堡包好快食到厭, 不如漢堡包牛扒火鍋壽司刺身輪流食,
咁樣興趣反而可以 last 耐d 囉

回覆 18# 蛇貴妃 的帖子

專家🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 11:45 發表 查看引用來源
嗯嗯,有时候还会不小心弄到墙壁或对方。。。
你不觉得这样子会好麻烦吗?
整到牆身可以抹, 整到對方嘛... 佢係咪早應該張開口接晒佢呢

我不知幾想我男人可以潮吹式射精, 佢本身又唔係話少o既, 只係我想再多再多d
一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆