上一頁下一頁
發新話題

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
70  5.6k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 11:45 發表 查看引用來源
嗯嗯,有时候还会不小心弄到墙壁或对方。。。
你不觉得这样子会好麻烦吗?
不會⋯興奮到極點就真😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 13:11 發表 查看引用來源

整到牆身可以抹, 整到對方嘛... 佢係咪早應該張開口接晒佢呢

我不知幾想我男人可以潮吹式射精, 佢本身又唔係話少o既, 只係我想再多再多d
一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒 ...
睇嚟🐍🐍都好中意吞精喎🥰🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 11:51 發表 查看引用來源

差好遠

你咁樣即係雙重標準, 自己可以有第二個但佢就唔得, 咁o既關係邊得o黎長久o架?

男人貪新鮮係天性, 你唔可能要求佢對新鮮面孔唔心動, 頂多可以要求佢面對誘惑時識得抗拒
因此有多過一個女人o既好處就 ...
不对不对,我是跟女生哦,是同性。如果他要跟男生。。。那就去吧 😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 13:11 發表 查看引用來源

整到牆身可以抹, 整到對方嘛... 佢係咪早應該張開口接晒佢呢

我不知幾想我男人可以潮吹式射精, 佢本身又唔係話少o既, 只係我想再多再多d
一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒 ...
哇,男生可以射那么多出来的吗?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:14 發表 查看引用來源
不會⋯興奮到極點就真😍😍😍
希望我的男朋友也是这样的想法,我就可以肆无忌惮了 😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:42 發表 查看引用來源
希望我的男朋友也是这样的想法,我就可以肆无忌惮了 😂
如果我是妳男友很大機會虛脫🤣🤣🤣

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:41 發表 查看引用來源
哇,男生可以射那么多出来的吗?
年青男士會射得多,年紀大就會射得少

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:47 發表 查看引用來源
我都係咁話

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 08:31 發表 查看引用來源
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了
相信極少數女性會有潮吹呢種情況出現

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:47 發表 查看引用來源
不会吧?可以放轻松~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆