上一頁下一頁
發新話題

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
70  5.7k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源
那我要又长又粗又有技巧的,干死我干死我 🤣
咁就唔爭在啦

我要大要粗要長之餘仲要青筋暴現, 要朱古力色, 要30分鐘以上, 要網球咁大o既袋袋,
每次射一粒雞蛋o既份量, 要刷完牙嘴入面都仲有味o既

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚, 食唔肥o既身材, 敏感度 x2 o既屁股同腳掌俾老公鞭打,
但十分鐘之內自動消腫去瘀o既復完能力, 高潮快感強烈程度 x4

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 11:26 發表 查看引用來源

哈哈哈! 當你見到的時候,你可能驚嚇了,這麼長那麼粗,我妹妹真的可接待到?
粗係冇問題o架, 要入o既話拳頭咁大都入到, 如果唔係點生仔呀?
受唔到o既其實只有長度, 頂到盡大力撞o既話會好痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:21 發表 查看引用來源

咁就唔爭在啦

我要大要粗要長之餘仲要青筋暴現, 要朱古力色, 要30分鐘以上, 要網球咁大o既袋袋,

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚 ...
點解要青筋暴現?
唔係應該要超級大龜頭?
大春袋好似係咪有病症?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 11:26 發表 查看引用來源

哈哈哈! 當你見到的時候,你可能驚嚇了,這麼長那麼粗,我妹妹真的可接待到?
目前为止没有人能让我有那样的感觉,哈哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:23 發表 查看引用來源

粗係冇問題o架, 要入o既話拳頭咁大都入到, 如果唔係點生仔呀?
是大部份女性的選舉,  要夠粗但唔需要過長

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 12:46 發表 查看引用來源
目前为止没有人能让我有那样的感觉,哈哈哈
我想問一樣野, 你話未試過高滑潮 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:23 發表 查看引用來源

普通性興奮陰道口當然會擴張,但又不至於好似生仔咁大。
太長當然頂到你哋會辛苦痛,但係男方亦都會有感覺到痛。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:21 發表 查看引用來源

咁就唔爭在啦

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚 ...
hmmm。。。青筋我就不需要,颜色的话我也无所谓,但不要白白的,三十分钟以上肯定要的,袋袋的话我也无所谓 🧐
至于我自己嘛,我很自恋加上其他人一直叫我女神女神的,我是觉得没有什么需要改变啦,但硬要说的话我还是想要尝试一下g奶 😂
另外我要转型,年纪不小了要走其他路线了

引用:

说到这个哦,我有看过一个很可怕的,真的是整只手放进去哦 😱😱

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 12:45 發表 查看引用來源

點解要青筋暴現?
唔係應該要超級大龜頭?
大春袋好似係咪有病症?
>點解要青筋暴現?

因為man, 囉! 青筋係男人味o既其中一個來源, 其餘包括
  • 顏色 (要深)
  • 長度, 大小
  • 持久力
  • 射精份量, 腥澀程度
  • 射精後可以繼續忍受龜頭刺激o既時間長短 (15秒以上算合格)

>唔係應該要超級大龜頭?

要, 當然要, 拼左條命都要!

>大春袋好似係咪有病症?

呢樣真係唔知,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆