上一頁下一頁
發新話題

姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
70  5.7k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 12:49 發表 查看引用來源

我想問一樣野, 你話未試過高滑潮 ?
高滑潮是什么?我没试过啊

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 12:57 發表 查看引用來源
高滑潮是什么?我没试过啊
是講.................高潮

但你又會潮吹, 潮吹噴水時, 不是應該有高潮咩 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:04 發表 查看引用來源

是講.................高潮

但你又會潮吹, 潮吹噴水時, 不是應該有高潮咩 ?
哦哦,是高潮不是高滑潮啦 😂
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:57 發表 查看引用來源

>點解要青筋暴現?

因為man, 囉! 青筋係男人味o既其中一個來源, 其餘包括
顏色 (要深)長度, 大小持久力射精份量, 腥澀程度射精後可以繼續忍受龜頭刺激o既時間長短 (15秒以上算合格)

>唔係應該要超級 ...
皇上中了以上幾多項 ?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 13:07 發表 查看引用來源
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧 ...
不會沒有高潮, 就自動來了潮吹...................

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 13:07 發表 查看引用來源
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧 ...
當你潮吹後即刻再插入, 好快就會被插到另一潮高潮

或潮吹後即時用口奶, 亦都會很易被奶到高潮............

三樣的高潮反應同感覺是不一樣的 ........... 是 sl 講的

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:09 發表 查看引用來源

皇上中了以上幾多項 ?
顏色算差唔多, 可以再黑少少更加正
長度大小, 咁私人o既o野唔講得太detail 啦, 不過滿意
持久力, 快速咁插一般20-25 分鐘, 口爆10 分鐘左右
精液就真係冇得頂 味道好重好重, 肉食獸+煙酒關係卦, 有時流o左出o黎搵tissue 抹完掉垃圾桶,
成間房都會有股腥味維持一段時間
射精後o既刺激, 其實我覺得佢係ok 既, 真係要忍我覺得佢係可以忍到囉, 不過15秒係隨口up, 唔通真係咁準確計時咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 13:18 發表 查看引用來源

顏色算差唔多, 可以再黑少少更加正
長度大小, 咁私人o既o野唔講得太detail 啦, 不過滿意
持久力, 快速咁插一般20-25 分鐘, 口爆10 分鐘左右
精液就真係冇得頂 味道好重好重, 肉食獸+煙酒關係卦, 有時 ...
射精後刺激就好睇你刺激佢 JJ 邊部份

只要唔集中係 J 頭, 就真係可以耐好多

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:11 發表 查看引用來源

不會沒有高潮, 就自動來了潮吹...................
哈哈哈,我对这些不是很了解的,潮吹也是他们告诉我之后,我才知道有这个词的

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:17 發表 查看引用來源

當你潮吹後即刻再插入, 好快就會被插到另一潮高潮

或潮吹後即時用口奶, 亦都會很易被奶到高潮............

三樣的高潮反應同感覺是不一樣的 ........... 是 sl 講的 ...
太复杂了 时机到了有机会的话,我跟我男朋友爱爱的时候再让他告诉我就好了
不过我觉得,只要大家开心最重要,那些名称嘛。。。可能他说了我也不能明白,哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆