姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

收藏  |  訂閱
7  5.7k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:41 發表 查看引用來源
哇,男生可以射那么多出来的吗?
年青男士會射得多,年紀大就會射得少

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:47 發表 查看引用來源
如果我是妳男友很大機會虛脫🤣🤣🤣
我都係咁話

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 08:31 發表 查看引用來源
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了
相信極少數女性會有潮吹呢種情況出現

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 16:12 發表 查看引用來源
应该是吧,大部分第一次跟我爱爱的人都会好像很惊讶,好像看到绝种品种那样
真是很羨慕你那些男友

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源
那我要又长又粗又有技巧的,干死我干死我 🤣
哈哈哈! 當你見到的時候,你可能驚嚇了,這麼長那麼粗,我妹妹真的可接待到?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:21 發表 查看引用來源

咁就唔爭在啦

我要大要粗要長之餘仲要青筋暴現, 要朱古力色, 要30分鐘以上, 要網球咁大o既袋袋,
每次射一粒雞蛋o既份量, 要刷完牙嘴入面都仲有味o既

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚 ...
點解要青筋暴現?
唔係應該要超級大龜頭?
大春袋好似係咪有病症?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:23 發表 查看引用來源

粗係冇問題o架, 要入o既話拳頭咁大都入到, 如果唔係點生仔呀?
受唔到o既其實只有長度, 頂到盡大力撞o既話會好痛
普通性興奮陰道口當然會擴張,但又不至於好似生仔咁大。
太長當然頂到你哋會辛苦痛,但係男方亦都會有感覺到痛。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:25 發表 查看引用來源

十年啦, 一年52 個禮拜, 每個禮拜 2-3 次唔係俾同一支棍插就係擺佢入口
取個平均值 2.5 x 52 x 10 = 1300 次, 有辦法唔熟咩
真係好羨慕蛇蛇,兩公婆可以keep住十年每星期都做到兩、三次

前往最後回覆