上一頁下一頁
發新話題

老婆的反差感

收藏  |  訂閱
121  28.8k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-16 13:22 發表 查看引用來源

入後門有冇高潮,前門同後門邊個洞興奮啲?
興奮呢個term有好多含意

首先入後門莫講高潮, 甚至連一丁點o既快感都冇! 有o既只係撕裂o既疼痛, 而且一直維持到老公射精結束為止囉
結婚之後做過15-20 次, 印象中只有兩三次係忍受得到冇標眼水

但係我想講俾佢插入去, 痛楚來臨之前o既瞬間, 果種興奮真係難以形容o既
首先菊花比前面個洞穴更加私隱一萬倍, 從前有過 n 個性伴, 我唔介意攤o係度分開對腳俾人任睇任玩
但從來唔會俾人拉開屁股兩忽肉去搞我後面, 望一眼都唔得
而肛交o既過程, 唔擘開patpat 兩塊肉根本做唔o黎, 仲要俾對方o既身體部位進入,
果種完完全全將自己交晒俾人o既感覺係其他任何形式o既性行為都比唔上囉
本宮要o既就係呢個感覺

果種撕裂o既痛楚, 反而增加將自己奉獻俾對方o既氣氛, 插入去果陣越痛, 插之前果種焦急興奮越厲害
我記得頭果幾次入後門緊張到成個人o係度震, 心跳快到要跌出o黎咁滯
第一次係因為真係緊張, 唔知 what to expect, 後面果幾次係興奮+緊張+少少恐懼

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-16 13:15 發表 查看引用來源

支幼藤打落敏感點,我覺得最激係藤條頭拍落又速速收返,哪一吓火辣嘅痛。
留痕好小,又唔會痛得長,但好考打者嘅手勢。
你試過未?
我俾老公打過腳板, 第二朝返工行路都仲feel 到有d 痛o架

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 14:48 發表 查看引用來源
返工正經,嚴肅,惡。下屬見到會驚。床上完全唔同,唔知佢啲同事知佢咁淫有咩感覺🤣
工作有工作既態度,認真,有要求,係應該,享受性,完全係可以另一回事,而且係一種釋放,我都好贊成。
師兄就有福氣啦~~~~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:06 發表 查看引用來源

你試過未?
我俾老公打過腳板, 第二朝返工行路都仲feel 到有d 痛o架
似過,少試牛刀。。。,
我腳皮厚,打得少,都可以。
我老婆就痛,當晚哭得痛。第二朝,我買早餐呵返佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:04 發表 查看引用來源

首先入後門莫講高潮, 甚至連一丁點o既快感都冇! 有o既只係撕裂o既疼痛, 而且一直維持到老公射精結束為止囉
結婚之後做過15-20 次, 印象中只有兩三次係忍受得到冇標眼水

但係我想講 ...
C 眼 我未插過任何人包括老婆,當然亦都唔會畀人插我,記得細個嗰時可能係腸道有問題就去睇醫生,點知醫生叫我瞓喺張床度跟住帶手套搽 KY 膏,咁就畀佢插咗隻手指入去撩咗幾下,話時話當時真係有少少快感。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-16 15:32 發表 查看引用來源

C 眼 我未插過任何人包括老婆,當然亦都唔會畀人插我,記得細個嗰時可能係腸道有問題就去睇醫生,點知醫生叫我瞓喺張床度跟住帶手套搽 KY 膏,咁就畀佢插咗隻手指入去撩咗幾下,話時話當時真係有少少快感。 ...
哈哈哈哈😂
咁你當時有冇呻吟

聽講嘛,男性肛交時有快感,係因為刺激到前列線
而女人冇呢個器官所以唔會有同樣嘅感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:06 發表 查看引用來源

你試過未?
咪要痛住行?🥲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:04 發表 查看引用來源

但係我想講 ...
嘩⋯咁後門真係又爽又痛⋯同埋真係只會比至愛🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-16 17:52 發表 查看引用來源
咪要痛住行?🥲
只係少少隱隱作痛啫
以前痴迷嘅本宮,喺皇上出差前一晚侍寢,
會專登死忍住要皇上超用力打我,屁股d疤可以last 到兩三日,坐落嚟仲有感覺就好似佢喺我身邊咁
皇上出差五日,patpat 到第三日仲有d痛,即係仲有來自佢俾我嘅感覺,
實際上完全分開嘅就只有兩日,not too bad 啦😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 18:24 發表 查看引用來源

只係少少隱隱作痛啫
以前痴迷嘅本宮,喺皇上出差前一晚侍寢,
會專登死忍住要皇上超用力打我,屁股d疤可以last 到兩三日,坐落嚟仲有感覺就好似佢喺我身邊咁
皇上出差五日,patpat 到第三日仲有d痛,即係仲有來自佢俾我嘅感覺,
...
wow。。。so sweet🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆