上一頁下一頁
發新話題

老婆的反差感

收藏  |  訂閱
121  28.8k

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 14:48 發表 查看引用來源
返工正經,嚴肅,惡。下屬見到會驚。床上完全唔同,唔知佢啲同事知佢咁淫有咩感覺🤣
表裏不一,明顯係一個淫婦

𨳒後花園算係便宜咗佢

引用:
原帖由 tiger115 於 2024-1-13 15:37 發表 查看引用來源

表裏不一,明顯係一個淫婦

𨳒後花園算係便宜咗佢
淫婦表示不能同意更多!
o係外面話事同lead 人, 返到屋企要聽教聽話, 老公話一唔準話二, 要話唔係唔得但必須要係請求語氣
隨時隨地用身體服侍老公, 佢想入o既地方都要俾佢入, 包括口同肛門
生活上任勞任怨照顧佢, 家務, 清潔, 下廚, 識o既就做, 唔識o既就為佢去學, 學到做到為止
有過失比如照顧不周, 比如忘記o左老公交代過o既事, 要坦白, 要誠心接受懲罰, 懲罰唔得有讓自己舒服快樂o既行為
即係同老公搞o野並唔算, 受完罰先至準做愛, 一來俾老公享受, 二來做愛o既親密舉動俾佢一個自己並冇埋怨剛才受罰o既呢個signal

聽落好似好卑微好辛苦難受, 但有真愛o既真M 係不難領略到其中o既樂趣

車cam係影到佢地去時鐘酒店

回覆 82# 蛇貴妃 的帖子

佢會點樣懲罰你???

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:54 發表 查看引用來源

淫婦表示不能同意更多!
o係外面話事同lead 人, 返到屋企要聽教聽話, 老公話一唔準話二, 要話唔係唔得但必須要係請求語氣
隨時隨地用身體服侍老公, 佢想入o既地方都要俾佢入, 包括口同肛門
生活上任勞任怨照顧佢, ...
🐍🐍⋯⋯咁皇上多唔多由後門進入?🥰😆

回覆 81# tiger115 的帖子

係淫,但我暫時對後花園無興趣🤣

回覆 77# smartboy169 的帖子

發現後覺得有少少🤣

回覆 78# leefai0014 的帖子

當然有,食得就唔會食一次咁少

點樣懲罰佢好?🤔😏

附件

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-16 10:58 發表 查看引用來源
車cam係影到佢地去時鐘酒店
佢唔知有車cam?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆