上一頁下一頁
發新話題

老婆的反差感

收藏  |  訂閱
121  28.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 17:33 發表 查看引用來源

哈哈哈哈😂
咁你當時有冇呻吟

聽講嘛,男性肛交時有快感,係因為刺激到前列線
而女人冇呢個器官所以唔會有同樣嘅感覺
有啲女人話,會刺激到子宮側。
可能,佢地搵到個夠長嘅SP啩???

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-16 14:37 發表 查看引用來源

似過,少試牛刀。。。,
我腳皮厚,打得少,都可以。
我老婆就痛,當晚哭得痛。第二朝,我買早餐呵返佢。
幼籐打腳板真係勁攞命!
本身就敏感, 超級痛, 但又唔易受傷, 只要忍耐力夠o既話真係可以打好耐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 11:59 發表 查看引用來源

幼籐打腳板真係勁攞命!
本身就敏感, 超級痛, 但又唔易受傷, 只要忍耐力夠o既話真係可以打好耐
我唔慣玩公奴,打腳板都係因為要補償返老婆。
我同老婆玩電棒,佢就要打返我。有時,又輪到我負責鞭佢。。。

上網,見到有人打到成個pat pat鞭痕,
又哭到收唔到聲咁。  我個人見到都無晒情趣。

重度SM真係難搵到啱玩嘅人。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-17 14:17 發表 查看引用來源

我唔慣玩公奴,打腳板都係因為要補償返老婆。
我同老婆玩電棒,佢就要打返我。有時,又輪到我負責鞭佢。。。

上網,見到有人打到成個pat pat鞭痕,
又哭到收唔到聲咁。  我個人見到都無晒情趣。

重度SM真係難搵到啱玩嘅人。 ...
呢個當年被調教果陣, 我個S 主人教過玩重度 SM, 要展示俾人睇o既係一個忍樣而唔係聲嘶力竭o既哀號樣
正如你所講, 痛哭流涕到收唔到聲係幾無癮o既, 所以作為一個M, 受鞭打就算show唔出好享受o既神情都應該掙扎哀號
我習慣係開始時保持微笑, 合埋眼去感受, 可以唔出聲就唔出聲,
到覺得真係越o黎越痛, 都儘量壓住喉嚨細細聲咁去呻吟而唔係大叫
至於鞭痕太多亦真係有d 難睇, 所以 M得o黎都要主動囉! 比如打patpat, 打到第幾籐就算唔數心入面都總有個概念,
覺得差唔多啦, 就主動提議俾埋腳板對方打, 到咁上下自動再換另一隻腳繼續受刑,
其實咁玩法, 同一次SM 接受對方60-70下鞭打係好等閒o既事, 過程無錯會好辛苦, 但傷害好低
本宮最高紀錄, 係口爆完老公一次之後馬上開始捱打, 大概10-15秒左右鞭一籐, 兩個手掌兩個腳掌加屁股輪流就o黎
打左近40分鐘o黎刺激佢回氣再插我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 15:02 發表 查看引用來源

呢個當年被調教果陣, 我個S 主人教過玩重度 SM, 要展示俾人睇o既係一個忍樣而唔係聲嘶力竭o既哀號樣
正如你所講, 痛哭流涕到收唔到聲係幾無癮o既, 所以作為一個M, 受鞭打就算show唔出好享受o既神情都應該掙扎哀號  ...
尼樣真係要有師傅帶路。

我都係玩少少輕SM,同老婆要交換吓S同M,唔可以得老婆一個人痛,唔係真正嘅主奴。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-17 15:17 發表 查看引用來源

尼樣真係要有師傅帶路。

我都係玩少少輕SM,同老婆要交換吓S同M,唔可以得老婆一個人痛,唔係真正嘅主奴。。。
嘩… 好老公🥹🥹
我果個咁多年俾我打過一次兩籐咁大把,依哇鬼叫話頂唔順要停

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 18:10 發表 查看引用來源

嘩… 好老公🥹🥹
我果個咁多年俾我打過一次兩籐咁大把,依哇鬼叫話頂唔順要停
唔算好老公,我地玩得業餘,
而且,可能我老婆比較強勢,
要玩就大家有份分擔而己。。。,
沒有主奴位置分得那麼清楚和有技巧。。。

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 19:29 發表 查看引用來源
意見接受😊當然係愛我啦,好多女人都淫,差在對住邊個。梗係唔係對住所有人都淫啦😂
唔係對住所有人都淫,就唔算係淫,只係盡責。
一個女人可以接受大多數男人,先叫做淫。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 01:49 發表 查看引用來源

唔係對住所有人都淫,就唔算係淫,只係盡責。
一個女人可以接受大多數男人,先叫做淫。
我就會改為:
唔係對住所有人都淫,係淫蕩。
一個女人可以接受大多數男人,先叫做淫娃蕩婦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-17 19:20 發表 查看引用來源
唔算好老公,我地玩得業餘,
而且,可能我老婆比較強勢,
要玩就大家有份分擔而己。。。,
沒有主奴位置分得那麼清楚和有技巧。。。
其實都係o既, 話晒同一個家庭, 有分擔係件好事只係我同你對分擔o既定義不同
人生冇話一帆風順, 喜怒哀樂幸福痛苦o既事總係交替咁出現
一對夫妻, 男人一直都係經濟同生計上o既支撐, 血汗灑在屋企外面o既世界, 呢d 係佢地對家庭同另一半o既付出
如果話係與生俱來o既責任的話, 咁作為女人用自己可以用o既辦法去滿足男人, 令佢繼續有付出o既動力,
咁呢個就係我地o既家庭責任囉

令男人滿足其實已經比女人簡單好多, 佢地生活簡單物質需求少, 衣食住行相對更容易應付
果d 喜好大部份時候作為女性甚至理解唔黎 剩下o既就只有本能慾望, 所以本宮好重視呢樣o野o架
遇著一個只S 唔M 既重口味愛好者, 雖然好多時候的確係自己身痕唔被打唔安樂,
但都總有相反o既時候, 或者雙方覺得滿足時間上o既差異
諗到呢個男人, 為o左同一個跟自己毫無血緣關係o既所謂親人, o係外面不斷拋頭顱洒熱血,
同佢o係床上我願意做只有付出不求回報果方, 只有佢想o既時候, 自己曾經想但已經受夠o既時候等等,
都為佢再忍一下, 佢只中意整痛人而唔中意被人整痛, 亦都唔會勉強佢咁囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆