老婆的反差感

收藏  |  訂閱
7  28.8k

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 14:48 發表 查看引用來源
返工正經,嚴肅,惡。下屬見到會驚。床上完全唔同,唔知佢啲同事知佢咁淫有咩感覺🤣
阿嫂咁著好正😍😍😍

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 14:59 發表 查看引用來源
係,每次一講就濕。愈叫佢諗就愈濕。
係咪咁正呀⋯越請越濕咁爽😍😍😍

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 15:50 發表 查看引用來源
摟屌,絲質係我最愛🤣
唔洗揭起就屌得😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 06:59 發表 查看引用來源

錯! 女人可以淫, 但唔可以賤
正如男人咸濕係正常, 甚至值得鼓勵 但賤果陣真係好想打鑊佢!
🐍🐍⋯⋯我堅咸濕架😍😍😍😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:54 發表 查看引用來源

淫婦表示不能同意更多!
o係外面話事同lead 人, 返到屋企要聽教聽話, 老公話一唔準話二, 要話唔係唔得但必須要係請求語氣
隨時隨地用身體服侍老公, 佢想入o既地方都要俾佢入, 包括口同肛門
生活上任勞任怨照顧佢, ...
🐍🐍⋯⋯咁皇上多唔多由後門進入?🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:06 發表 查看引用來源

你試過未?
我俾老公打過腳板, 第二朝返工行路都仲feel 到有d 痛o架
咪要痛住行?🥲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:04 發表 查看引用來源

興奮呢個term有好多含意

首先入後門莫講高潮, 甚至連一丁點o既快感都冇! 有o既只係撕裂o既疼痛, 而且一直維持到老公射精結束為止囉
結婚之後做過15-20 次, 印象中只有兩三次係忍受得到冇標眼水

但係我想講 ...
嘩⋯咁後門真係又爽又痛⋯同埋真係只會比至愛🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 18:24 發表 查看引用來源

只係少少隱隱作痛啫
以前痴迷嘅本宮,喺皇上出差前一晚侍寢,
會專登死忍住要皇上超用力打我,屁股d疤可以last 到兩三日,坐落嚟仲有感覺就好似佢喺我身邊咁
皇上出差五日,patpat 到第三日仲有d痛,即係仲有來自佢俾我嘅感覺,
...
wow。。。so sweet🥰

附件

前往最後回覆