老婆的反差感

收藏  |  訂閱
12  28.8k

回覆 1# kevingood 的帖子

呀嫂淫得呢,係S 還是M類型?

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 15:48 發表 查看引用來源
冇話特別,如果要講,偏M
咁就好平常,返工在人前係S,
私下做返淫M,平衡返壓力。

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 15:51 發表 查看引用來源
以前啲流出冇咁勁,而家俾驚俾人影到
有冇試過同老婆係公司寫字樓扑嘢解壓?

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 16:20 發表 查看引用來源
我同佢唔同公司,但佢試過🫢
唔係同一個公司,都可以去對方公司玩。
特別係嘅公眾假期嘅夜晚,一級寫字樓,真係冇人。

引用:
原帖由 kevingood 於 2024-1-9 17:07 發表 查看引用來源
答案係當時嘅同事,佢一入職,呢位同事已經對住佢好殷勤。最尾成功得米
就似咁樣。。。🤭

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-9 17:11 發表 查看引用來源
師兄識貨,呢個系列好正!😬
加上 那時狀態當打嘅 JULIA。。。🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 11:58 發表 查看引用來源

籐條囉
做漏野講錯野或者玩到過左火都會受罰, 以至有時候d 返工o野, 公司發生o既點滴我地都會交流嘛
老公本來就係我o既管理學導師 有時係自己知道遇到阻滯搵佢求助, 但有d 時候的確係認為自己處理得好好,
純 ...
藤條,用幼嘅,痛但不傷。
矇住眼,打得又驚又怕又痛。

容易買,收藏易,蛇妃真懂。。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 12:50 發表 查看引用來源

你都係真懂啦 識揀幼籐條
不過傷唔傷更重要係受刑部位同打果個人o既手勢
矇眼我亦唔會, 已經調教左多年, 除左前戲之外每個月我同老公都約好左o黎一次例行鍛鍊
操完跑完之後返屋企連隨趴落o黎, 俾佢盡可能大 ...
支幼藤打落敏感點,我覺得最激係藤條頭拍落又速速收返,哪一吓火辣嘅痛。
留痕好小,又唔會痛得長,但好考打者嘅手勢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 14:06 發表 查看引用來源

你試過未?
我俾老公打過腳板, 第二朝返工行路都仲feel 到有d 痛o架
似過,少試牛刀。。。,
我腳皮厚,打得少,都可以。
我老婆就痛,當晚哭得痛。第二朝,我買早餐呵返佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 17:33 發表 查看引用來源

哈哈哈哈😂
咁你當時有冇呻吟

聽講嘛,男性肛交時有快感,係因為刺激到前列線
而女人冇呢個器官所以唔會有同樣嘅感覺
有啲女人話,會刺激到子宮側。
可能,佢地搵到個夠長嘅SP啩???

附件

前往最後回覆