上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 "谷晒胸" 咁去溝仔 , 但 ... 埋牙果陣點收科??? ^.^"

收藏  |  訂閱
50  4.4k

好奇一問 : 姐妹們 "谷晒胸" 咁去溝仔 , 但 ... 埋牙果陣點收科??? ^.^"

如題 ... 仔仔既表情 , 會唔會有種被詐騙既感覺??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-13 08:29 發表 查看引用來源
如題 ... 仔仔既表情 , 會唔會有種被詐騙既感覺??? ^.^"
有經驗嘅男性一睇就知係咪裝假狗

無人回答??? ^.^"
但我覺得 ... 呢種情況 , 其實應該幾常出現 ^.^"

通常心入面都係嗰句.屌,高山移為平地.做咗先

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-1-15 13:21 發表 查看引用來源
通常心入面都係嗰句.屌,高山移為平地.做咗先
大有大玩,細有細玩,平板冇得玩

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-13 08:29 發表 查看引用來源
如果唔係全平,當血液充滿活躍在下半身,
眼部同手胸會自然調節,幫囡囡腦內豐胸😁🤤🤭

引用:
當年有朋友(同學)教路,咪信大波,除衫會墮。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-1-15 14:51 發表 查看引用來源
當年有朋友(同學)教路,咪信大波,除衫會墮。
除非超級大否則後生女係唔會墮
不過挺有挺好玩、墮有墮好玩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 14:43 發表 查看引用來源

如果唔係全平,當血液充滿活躍在下半身,
眼部同手胸會自然調節,幫囡囡腦內豐胸😁🤤🤭
見到啲囡囡扯 lin 旗好興奮

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 15:21 發表 查看引用來源

除非超級大否則後生女係唔會墮
不過挺有挺好玩、墮有墮好玩
後生女又大又挺真係好正!如果係人妻雖然冇咁挺不過未墮都好玩,另有成熟女人味!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆