上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 "谷晒胸" 咁去溝仔 , 但 ... 埋牙果陣點收科??? ^.^"

收藏  |  訂閱
50  4.4k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 15:56 發表 查看引用來源

有時,都好易比老婆磨爆。
觀音坐蓮真係好容易畀佢坐爆,因為佢做主動知道自己邊個位會興奮,係咁不停摩擦你嘅龜頭。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 16:02 發表 查看引用來源

觀音坐蓮真係好容易畀佢坐爆,因為佢做主動知道自己邊個位會興奮,係咁不停摩擦你嘅龜頭。
同樣佢哋都好易有高潮!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 15:59 發表 查看引用來源

畀佢睇到自己嘅淫樣可能閪水都會出多啲
有一次去日本,係酒店房拉咗張大班椅,同老婆一邊開住AV,一邊對住塊落地鏡比佢玩坐蓮呢屌。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 16:04 發表 查看引用來源

有一次去日本,係酒店房拉咗張大班椅,同老婆一邊開住AV,一邊對住塊落地鏡比佢玩坐蓮呢屌。。。
咁識玩,咁刺激咪好快坐爆?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 15:58 發表 查看引用來源
咁刺激梗係!就射咪叫佢𨍭姿勢囉!
有時老婆唔鬼睬你,係咁搖係咁上下 chok ,射完之後佢慢慢趷起身,見到自己的精液由佢陰道流落我碌鳩度,真係好想撳低佢條腰再嚟過

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 16:05 發表 查看引用來源
咁識玩,咁刺激咪好快坐爆?
果時未老,結婚無耐,有氣有力有狀態,都唔係好快爆。  
知何況爆咗,都會回氣快快尼多ROUND。。。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 16:07 發表 查看引用來源

有時老婆唔鬼睬你,係咁搖係咁上下 chok ,射完之後佢慢慢趷起身,見到自己的精液由佢陰道流落我碌鳩度,真係好想撳低佢條腰再嚟過
咁咪再講來過囉,佢應該welcome 架!😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 16:09 發表 查看引用來源

果時未老,結婚無耐,有氣有力有狀態,都唔係好快爆。  
知何況爆咗,都會回氣快快尼多ROUND。。。
第二round通常可以玩耐啲啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 16:10 發表 查看引用來源
第二round通常可以玩耐啲啦!
以前老婆有性趣,自己都夠力,
真係次次第一二ROUND都可以耐久。。。。

宜家,玩佢對奶都會格手格腳😔

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 16:16 發表 查看引用來源

以前老婆有性趣,自己都夠力,
真係次次第一二ROUND都可以耐久。。。。

宜家,玩佢對奶都會格手格腳😔
咁冇引?唔係女人年紀大咗大食啲架咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆