好奇一問 : 姐妹們 "谷晒胸" 咁去溝仔 , 但 ... 埋牙果陣點收科??? ^.^"

收藏  |  訂閱
9  4.5k

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-13 08:29 發表 查看引用來源
如題 ... 仔仔既表情 , 會唔會有種被詐騙既感覺??? ^.^"
有經驗嘅男性一睇就知係咪裝假狗

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-1-15 13:21 發表 查看引用來源
通常心入面都係嗰句.屌,高山移為平地.做咗先
大有大玩,細有細玩,平板冇得玩

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-1-15 14:51 發表 查看引用來源
當年有朋友(同學)教路,咪信大波,除衫會墮。
除非超級大否則後生女係唔會墮
不過挺有挺好玩、墮有墮好玩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 14:43 發表 查看引用來源

如果唔係全平,當血液充滿活躍在下半身,
眼部同手胸會自然調節,幫囡囡腦內豐胸😁🤤🤭
見到啲囡囡扯 lin 旗好興奮

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 15:30 發表 查看引用來源
後生女又大又挺真係好正!如果係人妻雖然冇咁挺不過未墮都好玩,另有成熟女人味!
老漢推車大波女前、後、左、右、上、下、係咁揈、係咁揈,自己扯旗都扯得勁啲。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 15:50 發表 查看引用來源

個人覺得,老婆面對塊鏡,背住自己尼坐蓮,
自己揸實佢對奶,手指玩蓮頭,由塊鏡望住佢點磨拋搖條腰,面部表情清楚睇晒。
畀佢睇到自己嘅淫樣可能閪水都會出多啲

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 15:56 發表 查看引用來源

有時,都好易比老婆磨爆。
觀音坐蓮真係好容易畀佢坐爆,因為佢做主動知道自己邊個位會興奮,係咁不停摩擦你嘅龜頭。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 15:58 發表 查看引用來源
咁刺激梗係!就射咪叫佢𨍭姿勢囉!
有時老婆唔鬼睬你,係咁搖係咁上下 chok ,射完之後佢慢慢趷起身,見到自己的精液由佢陰道流落我碌鳩度,真係好想撳低佢條腰再嚟過

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 16:10 發表 查看引用來源
咁咪再講來過囉,佢應該welcome 架!😬
之後咪一齊嚟過鴛鴦浴 round two

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 16:17 發表 查看引用來源
咁冇引?唔係女人年紀大咗大食啲架咩?
唔一定,千其唔好相信呢句說話  女人三十如狼四十似虎

前往最後回覆