想睇下有無綠奴

收藏  |  訂閱
27  4.5k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 15:26 發表 查看引用來源

同隔離飯香道理一樣,人哋女友/老婆正過自己女友/老婆
果種征服慾嘅滿足,還有賺到便宜嘅感覺,
真係好爽,成功嘅刺激感。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 17:02 發表 查看引用來源

果種征服慾嘅滿足,還有賺到便宜嘅感覺,
真係好爽,成功嘅刺激感。
尤其是係一啲冇玩開果啲人妻!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 17:07 發表 查看引用來源
尤其是係一啲冇玩開果啲人妻!😬
物以罕為貴嘛。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 17:08 發表 查看引用來源

物以罕為貴嘛。
係呀,同埋可以調教埋佢!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 17:10 發表 查看引用來源
係呀,同埋可以調教埋佢!
冇需要諗咁多,普通人嘅,撞啱全是機會運氣。

除非九寸長,三寸粗,百億未開頭啦。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-15 17:19 發表 查看引用來源

冇需要諗咁多,普通人嘅,撞啱全是機會運氣。

除非九寸長,三寸粗,百億未開頭啦。。。
咁又係!有已經好好!

引用:
原帖由 h789741 於 2024-1-15 03:18 發表 查看引用來源
我係意淫下人地老婆,我本身都腳控,睇人地老婆對黎屌更為興奮
吓? 我認知中o既綠奴唔係睇人屌自己老婆o既咩?

p.s. 某程度上我都係腳控
中意睇人玩自己對腳, 中意俾人玩腳, 望其他女人第一眼亦係望人條腿居多
未必會落手去玩, 但認為腳靚比樣靚更重要

好多男人整日想去調教他人的女友,老婆。

點解吾調家中的女人先呢?
調完未一起出來玩囉。

回覆 18# yjjjoe 的帖子

女人直覺好敏感..你服侍佢既前戲佢照單全收;你調教佢想佢主動,想佢係你面前自慰 ,其實難過登天

要求多左都心唸係咪出面食過或想佢點玩..

所以通常要求師兄多過自己調教啦,好正常;所以咪冇乜可能有得玩,係到引人入性算啦,何必認真

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:03 發表 查看引用來源

吓? 我認知中o既綠奴唔係睇人屌自己老婆o既咩?

p.s. 某程度上我都係腳控
中意睇人玩自己對腳, 中意俾人玩腳, 望其他女人第一眼亦係望人條腿居多
未必會落手去玩, 但認為腳靚比樣靚更重要 ...
C姐,我都係腳控,出街同你一樣會望腳先,尤其會留意埋著乜鞋,腳比様更重要的,至於綠奴想老婆比人屌就一定要高質男,吾係求其呀叔一個😆

前往最後回覆