接受到女性有紋身嗎?

收藏  |  訂閱
15  2.0k

接受到女性有紋身嗎?

有冇師兄師姐同意女性有少少紋身會特別性感你哋喜歡女性的紋身在哪個部位
什麼圖案會比較吸引

引用:
原帖由 平衡生活 於 16/1/2024 08:23 發表 查看引用來源
有冇師兄師姐同意女性有少少紋身會特別性感你哋喜歡女性的紋身在哪個部位
什麼圖案會比較吸引
師兄呢個話題,令阿星想起當年有一位女伴有一個令人難忘嘅紋身,女伴係基督徒,將聖經入面詩篇嘅其中一個段落紋咗喺左肩後面。紋中文或者英文都好普通,女伴紋嘅,係希伯來文,查實阿星都睇唔明白,最後要一路啜住個紋身一路聽佢解釋先知道講乜,真係非常之失禮。

講完呢位女伴,冇理由唔講下右臂全臂有紋身嘅呢位女伴,最啜核嘅係佢心口紋咗隻黑寡婦,著背心嘅時候半隻黑寡婦由背心胸口位置呼之欲出,每次都好似想咬死阿星咁款,騎咗上嚟之後睇住蜘蛛不停搖擺,實在令人好難集中精神。

除咗呢兩位女伴,阿星老婆亦都係紋身愛好者,右手上臂直到後肩都紋有唔同嘅花鳥圖案,阿星老婆又中意著背心行街,喺街度大搖大擺都真係幾搶眼。😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-16 08:23 發表 查看引用來源
什麼圖案會比較吸引
少量嘅,另外整個背部有紋身都可以。
塊面就真係唔好亂紋啦。

圖案,有美感就己經足夠吸引。

最怕就是條囡紋身多,又亂柒八糟。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-16 08:23 發表 查看引用來源
什麼圖案會比較吸引
出嚟玩吓冇所謂,做老婆就唔係咁好

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 09:16 發表 查看引用來源

師兄呢個話題,令阿星想起當年有一位女伴有一個令人難忘嘅紋身,女伴係基督徒,將聖經入面詩篇嘅其中一個段落紋咗喺左肩後面。紋中文或者英文都好普通,女伴紋嘅,係希伯來文,查實阿星都睇唔明白,最後要一路啜住個紋身一路聽佢 ...
以前女性大多數在頸後、腳眼、手指紋些小圖案。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-16 09:31 發表 查看引用來源

出嚟玩吓冇所謂,做老婆就唔係咁好
如果你老婆在你拍拖之前已經有紋身,你可以接受嗎?

咩纹身咩大细唔重要,其實睇當時氣氛同襯唔襯條女。

少少紋身無所謂嘅

係大陸好多生過仔嘅囡,都會有紋身黎遮住個疤痕

見過最誇張嘅,係背脊紋左一對翼,見到都覺得痛。。。條囡仲話要耐不耐去補色

引用:
什麼圖案會比較吸引
紋係一點性感地帶,係會令男人親蜜時忍唔住錫落去。
小腿腳眼對上位置,頸背都係,但講真,有意思既文字會好D,即如果成條龍,大大個圖案就認真麻麻.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 14:28 發表 查看引用來源

紋係一點性感地帶,係會令男人親蜜時忍唔住錫落去。
小腿腳眼對上位置,頸背都係,但講真,有意思既文字會好D,即如果成條龍,大大個圖案就認真麻麻....... ...
有啲紋 barcode 真係好想用手機scan下內容係啲乜

前往最後回覆