上一頁下一頁
發新話題

有冇啲TG羣組係分享下老婆,女朋友,SP 或者人妻相架?

收藏  |  訂閱
98  27.3k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2024-1-16 22:41 發表 查看引用來源
偷跳,最煩係無時間,
你試下約就知,
今天又不成,假日又不成,節日更不成,
你最好book定酒店,因他只有7至10時,2,3小時的時間。
咁又真係難約d
好腳更難

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-16 15:10 發表 查看引用來源
有冇啲TG羣組係分享下老婆,女朋友,SP 或者人妻相架? 係群組講吓分享吓,如果啱feel嘅就大家私訊出嚟玩吓咁。唔知有冇呢啲群組呢? 若果冇,不如開返個丫 ...
正常都只係會私下分享,冇可能係大群組咁做,因為實在太過危險。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-17 07:29 發表 查看引用來源

正常都只係會私下分享,冇可能係大群組咁做,因為實在太過危險。
當然唔會係大群,頂盡六至七對人左右

無限既Demand,有限既Supply

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-16 15:10 發表 查看引用來源
有冇啲TG羣組係分享下老婆,女朋友,SP 或者人妻相架? 係群組講吓分享吓,如果啱feel嘅就大家私訊出嚟玩吓咁。唔知有冇呢啲群組呢? 若果冇,不如開返個丫 ...
比師兄啲post了返起條癮,今朝再次攞起電話影老婆,不過上次比人攻擊完,都唔諗住再放上嚟,留返自己慢慢睇算數

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-17 10:23 發表 查看引用來源

比師兄啲post了返起條癮,今朝再次攞起電話影老婆,不過上次比人攻擊完,都唔諗住再放上嚟,留返自己慢慢睇算數
點樣攻擊你?

引用:
原帖由 friendho 於 2024-1-17 09:29 發表 查看引用來源
無限既Demand,有限既Supply
無錯,好多都係想睇人地既,可能有比較,到自己又吾多分享

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-17 11:33 發表 查看引用來源
無錯,好多都係想睇人地既,可能有比較,到自己又吾多分享
正常。。
唔出樣,冇樣冇背境
點睇都得啦

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-16 19:06 發表 查看引用來源

咁點先唔悶呀?
真心會攞啲話題傾下偈,唔係講早晨,午安,食飯未呢d行貨🥱

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-1-18 09:48 發表 查看引用來源
真心會攞啲話題傾下偈,唔係講早晨,午安,食飯未呢d行貨🥱
正喎,又大又白又滑!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆