上一頁下一頁
發新話題

有冇啲TG羣組係分享下老婆,女朋友,SP 或者人妻相架?

收藏  |  訂閱
98  27.3k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-1-18 09:48 發表 查看引用來源
真心會攞啲話題傾下偈,唔係講早晨,午安,食飯未呢d行貨🥱
真係好正又白又滑,仲有個脹卜卜的小腹部,波波有冇C ~ D?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-1-18 09:48 發表 查看引用來源
真心會攞啲話題傾下偈,唔係講早晨,午安,食飯未呢d行貨🥱
咁食咗飯未呀?😂。
個話題就係問可唔可以分享下約下咁

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-18 10:41 發表 查看引用來源

真係好正又白又滑,仲有個脹卜卜的小腹部,波波有冇C ~ D?
應該有🤣🤣

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-18 16:26 發表 查看引用來源

咁食咗飯未呀?😂。
個話題就係問可唔可以分享下約下咁
啱啱食完飯,咁你又食咗飯未?

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-17 10:23 發表 查看引用來源

比師兄啲post了返起條癮,今朝再次攞起電話影老婆,不過上次比人攻擊完,都唔諗住再放上嚟,留返自己慢慢睇算數
通常呢啲人都係CD-ROM, 唔會分享,只識睇,睇完仲話鳩你,大佬呀,我無償奉獻,你唔啱睇未冇7睇,又嫌三嫌四。我都試過快閃比人話,又話快閃不如唔好放,我回佢點po上黎有我自由,關你撚事,攪到冇心機放相。

回覆 9# Eddiepky68 的帖子

我都好有興趣👋有冇得加入?

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-1-18 20:04 發表 查看引用來源

通常呢啲人都係CD-ROM, 唔會分享,只識睇,睇完仲話鳩你,大佬呀,我無償奉獻,你唔啱睇未冇7睇,又嫌三嫌四。我都試過快閃比人話,又話快閃不如唔好放,我回佢點po上黎有我自由,關你撚事,攪到冇心機放相。 ...
係呀,之前都好有興致分享,但後來都唔放嘞,有緣先再私下睇

回覆 36# violet@@ 的帖子

師兄可以PM我, 交換TG

有興趣但係cd-rom可以嗎

我都係做cd rom 可以嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆