上一頁下一頁
發新話題

有冇啲TG羣組係分享下老婆,女朋友,SP 或者人妻相架?

收藏  |  訂閱
115  32.3k

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-2-13 14:20 發表 查看引用來源

我冇玩咁耐, 不過佢鍾意趴我上面錫佢粒lin, 再用手玩佢陰核。佢d水係咁流出嚟
通常瞓到三點幾四點,佢就會叫醒我,跟住強制我玩到五點至六點左右

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-13 14:21 發表 查看引用來源

通常瞓到三點幾四點,佢就會叫醒我,跟住強制我玩到五點至六點左右
真係有毅力,我通常玩一陣已經忍吾住要吊到佢反白眼了

咁樣等住入先係最誘人

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-2-13 14:46 發表 查看引用來源
咁樣等住後入先係最誘人40149005
前入後入都各有過引之處。

今天係情人節,祝 有伴侶嘅版友,甜甜蜜蜜,性福滿滿。

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-17 10:23 發表 查看引用來源

比師兄啲post了返起條癮,今朝再次攞起電話影老婆,不過上次比人攻擊完,都唔諗住再放上嚟,留返自己慢慢睇算數
真心無謂Join,上年起呢度入咗個TG群組,雖然唔係每日都出相,不過總算有丁屎咁多貢獻,到某日突然被人踢咗出嚟兼block埋,而家同你一樣,影完自己睇算

引用:
原帖由 不毛之地 於 2024-2-25 10:13 發表 查看引用來源

真心無謂Join,上年起呢度入咗個TG群組,雖然唔係每日都出相,不過總算有丁屎咁多貢獻,到某日突然被人踢咗出嚟兼block埋,而家同你一樣,影完自己睇算 ...
真呀!我都無同個別師兄分享算,入谷都再無咩興趣

回覆 78# ng320laser 的帖子

因為大部分都係CD-rom, 又或者無咁多貨源持續上載,久而久之就變咗死谷。

如果只有四五個志同道合join個細谷,無貢獻就踢出谷,有冇得諗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆