珠海95場全封

收藏  |  訂閱
20  10.0k

引用:
原帖由 陳十二 於 2024-1-19 09:09 發表 查看引用來源

相熟JC話最多試過同另外4個JC一齊上鐘,我問佢咁多人點坐得哂?點分工?佢話間房係孖床,個客只係同佢地喺房入面玩啤牌......🤣
好多年前,見過有個太子仔,差唔多日日長駐芙蓉,得閒就雙飛或三飛,放假又請成班女去玩,唔使做又大把錢,吹得佢脹

引用:
原帖由 zhangan 於 2024-1-20 20:06 發表 查看引用來源
好多年前,見過有個太子仔,差唔多日日長駐芙蓉,得閒就雙飛或三飛,放假又請成班女去玩,唔使做又大把錢,吹得佢脹
呢啲富二代,我地吾恨得咁多。條命係咁就係咁。
要靠後天諗計搵錢使。
搵到既,就豪啲。搵少既,就慳啲使。

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-18 23:55 發表 查看引用來源

但係仲有98場未封喎。
收費900。離開珠海15分鐘車。
离開珠海十五分鐘車.中山.?新会.?台山?嗡得你就嗡.地理識唔識.老作閪

好消息,珠海呢兩日開返啲95場。有800兩飛。
另多咗98場,收費約900人仔。

引用:
原帖由 zhangan 於 2024-1-20 20:06 發表 查看引用來源
我都見過有個cHing長駐芙蓉兩星期冇走過,但佢唔係咩富二代,我估佢嗰期冇工開又冇地方去,日頭按個腳交吓數就算,耐唔耐至上個鐘...........言談間feel到佢想呃蝦條!

回覆 15# 陳十二 的帖子

哈哈、顛峰冠A、阿組以為?😝

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-26 10:28 發表 查看引用來源
哈哈、顛峰冠A、阿組以為?😝
佢仲話同佢講錢嘅技師唔會溝,我再望多次佢副尊容........哦!😆

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-26 02:56 發表 查看引用來源
好消息,珠海呢兩日開返啲95場。有800兩飛。
另多咗98場,收費約900人仔。
voking c

你知唔知
果度98
是不是=以前的東管SN咁模式
但是,冇理由丫
900咁平

我知龍崗有
即,應該係
成班jc成排咁,企係度,等你選妃
跟住上房,個半鐘,2Q
但是,好似成1800起錶

我未去過

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-26 23:06 發表 查看引用來源
voking c兄

你知唔知
果度98場
是不是=以前的東管SN咁模式
但是,冇理由丫
900咁平

我知龍崗有
即,應該係
成班jc成排咁,企係度,等你選妃
跟住上房,個半鐘,2Q
但是,好似成1800起錶

我未去過 ...
佢地傳單就有寫有招式。睇落本東莞式。價錢就寫900。幾間都係呢個價。
我驚要係裏頭過年。所以我過咗年先會去試。
未有答案住。
sorry。

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-28 04:38 發表 查看引用來源

佢地傳單就有寫有招式。睇落本東莞式。價錢就寫900。幾間都係呢個價。
我驚要係裏頭過年。所以我過咗年先會去試。
未有答案住。
sorry。
驚要係裏頭過年

前往最後回覆