上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.2k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 00:53 發表 查看引用來源

唔會原因係唔接受黑人樣貌?
係因為我唔會偷食😂

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-20 01:37 發表 查看引用來源

係因為我唔會偷食😂
知師姐妳專一啦😆

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-20 01:37 發表 查看引用來源

係因為我唔會偷食😂
無問題,有人鍾意一生食死一碟餸,有人鍾意食唔同菜,唔同國家嘅料理,自己認為滿足舒服就可以。

雙性戀3P
無錯
引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 18:09 發表 查看引用來源

你意思係雙性戀3P?

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-21 18:39 發表 查看引用來源
係雙性戀3P
無錯
正常男士即係唔係基,係絕對唔會幻想玩雙性變3P,女仕都唔會幻想俾一個男人屌緊時,另一個男人又屌緊屌佢嗰個。呢啲人已經玩到另類咗。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源

正常男士即係唔係基,係絕對唔會幻想玩雙性變3P,女仕都唔會幻想俾一個男人屌緊時,另一個男人又屌緊屌佢嗰個。呢啲人已經玩到另類咗。
完全認同。  男人都係想玩多啲女,唔係比人插。
群交都係為咗多囡玩,觀戰滿足眼福,睇囡比人攪。
貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-22 15:50 發表 查看引用來源

貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。 ...
群交係好似玩多幾條女,但我認為都係一對一先最正,尊心對住一個,太多其實只會分心,我都係重質不重量,而且不喜歡和其他男人一齊分享女伴。

群交最正係周圍都聽呻吟聲
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-22 15:50 發表 查看引用來源

貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-22 18:58 發表 查看引用來源
群交最正係周圍都聽呻吟聲

只係聲最吸引?乜唔係周圍都波波棍棍任揸任玩咩?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源

不能同意更多
即係呢就算返番去以前可以任玩既時候, 玩埋多P大混戰啦, 我想講即使係食散餐都好,
同得男人搞野就係渴望想享受一下男人味囉
完全係個人感覺, 絕無歧視成份, 記得曾幾何時呢度有師兄講過話同老婆定係女友搞野果陣俾對方用假狗插自己後面特別high,
呢d 野各有各喜好我唔會用有色眼鏡睇人, 只係個人覺得呢, 男性始終應該係進入人地身體果方而唔係俾人進入
如果有個男人同我搞野, 同時俾另一個男人進入佢, 我會覺得佢o既男人味即刻煙消雲散而唔會想同佢搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆