上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.2k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 08:32 發表 查看引用來源

係喎,你唔講我都唔覺,中間個男人最爽,插人之餘又俾人插。
雙性戀真着數,男又得女又得。😅
可能只係一廂情願o既憑空幻想啦, 其實本宮對咩野二穴齊插, 咩野上面含一條下面插一條冇咩興趣
好似食飯咁, 你都唔會一啖主菜一啖甜品或者邊食生蠔邊食咖哩吧?
唔同類型唔同味道既野就應該分開享受, 否則只係浪費

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 09:12 發表 查看引用來源

可能只係一廂情願o既憑空幻想啦, 其實本宮對咩野二穴齊插, 咩野上面含一條下面插一條冇咩興趣
好似食飯咁, 你都唔會一啖主菜一啖甜品或者邊食生蠔邊食咖哩吧?
唔同類型唔同味道既野就應該分開享受, 否則只係浪費  ...
證明妳係要質,唔係要量。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 20:33 發表 查看引用來源
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬
同意,當女人有意思,
只要男人有色膽去馬,成事機會唔低。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 09:58 發表 查看引用來源

同意,當女人有意思,
只要男人有色膽去馬,成事機會唔低。
所以男人要主動啲!試就有機會,唔試就一定冇機會!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:08 發表 查看引用來源
所以男人要主動啲!試就有機會,唔試就一定冇機會!
可怕呢個道理明白得遲😱,
以前白白錯失,
現在沒有了什麼機會了🙄

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 10:10 發表 查看引用來源

可怕呢個道理明白得遲😱,
以前白白錯失,
現在沒有了什麼機會了🙄
你試過?對方係邊個?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:13 發表 查看引用來源
你試過?對方係邊個?
人妻只係食過一個,  詳細唔講啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 10:15 發表 查看引用來源

人妻只係食過一個,  詳細唔講啦。
我記得!仲以為有第二個啫!😬

我老婆試過幾個黑鬼,佢就話係大條啲,不過冇咸片嗰啲咁誇張,最正係佢地多數都操到好大隻,對住個body都流口水,佢話性能力嘅話最勁都係啲南亞仔

引用:
原帖由 infantry 於 2024-1-19 15:05 發表 查看引用來源
我老婆試過幾個黑鬼,佢就話係大條啲,不過冇咸片嗰啲咁誇張,最正係佢地多數都操到好大隻,對住個body都流口水,佢話性能力嘅話最勁都係啲南亞仔 ...
啲差仔仲勁,重慶大廈個班。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆