上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

其實多唔多女人想同黑人做愛?

我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?試過會唔會返唔到轉頭?

附件

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 18:38 發表 查看引用來源
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?
我女朋友,做過, 亦都想搵啲做吓

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-17 18:39 發表 查看引用來源

我女朋友,做過, 亦都想搵啲做吓
識你之前抑或之後?

No

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-17 18:55 發表 查看引用來源
No
唔接受係佢外表樣貌抑或佢支嘢太大?
還是兩樣都係?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 18:38 發表 查看引用來源
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?試過會唔會返唔到轉頭? ...
嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
外國人90%以上都有紋身

回覆 5# 幪面超人 的帖子

外表樣貌

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

我反而覺得佢啲紋身好貼合佢,成隻黑豹,女人同佢做應該好似俾隻野獸操緊,有晒畫面。

真出軌無問題,何況只係思想,橫掂都出,就打孖上,一個俾妳含一個插妳。😉

附件

引用:

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

妳揀邊一個多啲?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆