上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
唔算⋯唔算😆有性幻想係好事🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
睇AV,睇啲大支嘢黑鬼,屌鬼婆主要含入後門。
屌閪都係入一半,一大半。
有咁大支嘢,屌閪都唔吓吓插盡,真係嘥晒咁大碌九。

呢啲黑鬼好兩極,一係好抗拒,一係流晒口水

極致
黑人又長又粗,不過有D唔夠硬
成日播黑人4仔俾女伴睇
不過女伴話唔LIKE黑腸
引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 18:38 發表 查看引用來源
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?試過會唔會返唔到轉頭? ...

附件

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-17 22:52 發表 查看引用來源
呢啲黑鬼好兩極,一係好抗拒,一係流晒口水
講出了重點,不過香港女仔接受俾鬼佬屌多過黑人。

我想㗎 不過未試過 😂

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2024-1-18 02:19 發表 查看引用來源
我想㗎 不過未試過 😂
試過可能上癮,返唔到轉頭。😉

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2024-1-18 02:19 發表 查看引用來源
我想㗎 不過未試過 😂
驚唔驚?睇av好大碌好長架喎😆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 19:48 發表 查看引用來源

真出軌無問題
咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀況容許, 我絕唔介意早午晚各一次而且係日日如是囉
自己搭車返放工時真係會視姦附近屬於我杯茶o既男性動物 幻想佢搞o野o既畫面, 支野有幾大, 會射幾多等等  
不過只會永遠停留o係幻想, 真係要含要被插, 我會返去搵老公

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 06:56 發表 查看引用來源

咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀 ...
🐍🐍都幾大食⋯早午晚都想嚟🥰😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆