上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 06:56 發表 查看引用來源

咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀 ...
貴妃真係一個(性)情中人

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-17 19:56 發表 查看引用來源

睇AV,睇啲大支嘢黑鬼,屌鬼婆主要含入後門。
屌閪都係入一半,一大半。
有咁大支嘢,屌閪都唔吓吓插盡,真係嘥晒咁大碌九。
反正都係幻想, 細節都已經諗好埋啦
首先含o既話本宮係 more than happy to, 應該話係必須, 前提係冇病冇痛, 含之前唔準沖唔準洗,
眾所週知本宮口交追求o既係男人自然體味

後門一陣先講

屌閪的話亦都早就plan 好要玩女上自己拮入去, 然後咬住牙關一坐到底
狗仔式一樣可以好深, 但浪費o左兩塊咁結實o既胸肌嘛
咁大支o既棍確實係呢世女都未玩過, 一插到底會係咩感覺唔太清楚,
但無論係點總可以彎低身伏o係胸肌上呻吟喘氣, 或者繼續舔乳頭 & 附近o既汗珠

back to 後門o既問題, 粗成咁我覺得會痛過俾火燒囉, 除非事先用工具開發過但呢樣我一定唔會
或者可以笠個套試一試, 唔該男士配合一下啦, 想繼續o既就俾多d 反應, 舒服就叫出o黎大聲d 都唔怕
對方陶醉享受, 忍到o既本宮會忍, 實在真係唔得就除o左個套入返前面, 一定要乾淨衛生因為屌完之後仲要入口o架嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 07:56 發表 查看引用來源

首先含o既話本宮係 more than happy to, 應該話係必須, 前提係冇病冇痛, 含之前唔準沖唔準洗,

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
🐍🐍已經幻想好哂😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 07:56 發表 查看引用來源

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
睇完你篇文,我代入咗以為係男主角,幻想緊同你........

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 19:51 發表 查看引用來源

妳揀邊一個多啲?
好難揀呀
中意左邊冇紋身 (其實少少我唔介意, 比如紋一個半個圖案, 型起上o黎o既係可以好型)
但右邊果位更高大睇落更man
相貌o黎講又係左邊比較好睇少少 - 我唔追求靚仔, 要o既係有味道, 有力量o既感覺
重要部位o黎講呢, 好似兩者差唔多, 除非果位妹妹可以拎開隻手好好睇清兩位男士o既全相 (睇埋袋袋)
結論係各有各好, hea 答 "是但一個都得", 等本宮再 horny d 果日答案會係 "why not both"

認真少少, 就測驗一下佢地兩個:
  • 邊個持久力更強
  • 邊個回氣更快
  • 邊個射精更多味道更濃
  • 同埋如果眼前有支籐條, 邊個敢出力打我

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-18 08:02 發表 查看引用來源
🐍🐍已經幻想好哂😆
職業病無辦法

我習慣開會或者同老細煲咖啡, 佢果d "我想 xxxx", "或者我地 xxxx", "其實可以試吓xxxx"

o係佢在我眼前消失之前, 佢果d "xxxx" 我地做唔做得o黎, 值唔值得做, 好唔好返去就同我d 仔仔女女講,
可以搵邊個 in charge 等等有半個故事都轉o左出黎架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 06:56 發表 查看引用來源

咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀 ...
結咗婚出軌係人都知唔啱,但現實講,結耐咗,真係有七年之癢架,無論你當初點樣信誓旦旦,誓神劈願話婚後只俾老公一個屌,下面封盤,但人就係人,情慾係極難控制,加上時間。
有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會通知大腦叫身體去做,就變成出軌偷食。只欠一個爆發點。

引用:

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
我以前覺得未沖涼前俾女含,覺得好污糟,但試過一次傾傾下計條女剝咗我條褲,我支嘢彈咗出黎係佢面前,佢就一嘢含落黎,我心諗喂,小完便未洗架,可能有味架。佢就好專心不停含,仲話我支嘢乜咁大碌嘅又硬。這一刻改變咗我諗法,原來未洗即含係咁鬼直接同爽,其實沖完涼先含感覺係乾淨,但係完全唔同feel。
當然,我再掉轉佢都無沖涼我奶番佢下面,奶落去又真係無味喎,尿味都無,但感覺係佢原汁原味就更興奮地落力奶佢個窿同陰蒂,用脷鑽埋入面尋寶咁。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:29 發表 查看引用來源

結咗婚出軌係人都知唔啱,但現實講,結耐咗,真係有七年之癢架,無論你當初點樣信誓旦旦,誓神劈願話婚後只俾老公一個屌,下面封盤,但人就係人,情慾係極難控制,加上時間。
有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會 ...
係呀!如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個男人又有少少技巧,人妻就好易會出軌!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:39 發表 查看引用來源

我以前覺得未沖涼前俾女含,覺得好污糟,但試過一次傾傾下計條女剝咗我條褲,我支嘢彈咗出黎係佢面前,佢就一嘢含落黎,我心諗喂,小完便未洗架,可能有味架。佢就好專心不停含,仲話我支嘢乜咁大碌嘅又硬。這一刻改變咗我諗法,原來 ...
我都試過咁,原汁原味覺得好刺激!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆