上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 08:15 發表 查看引用來源

好難揀呀
中意左邊冇紋身 (其實少少我唔介意, 比如紋一個半個圖案, 型起上o黎o既係可以好型)
但右邊果位更高大睇落更man
相貌o黎講又係左邊比較好睇少少 - 我唔追求靚仔, 要o既係有味道, 有力量o既感覺
重要 ...
用藤條打女屎忽真係未試過,好想試,因為唔係個個接手,好多人怕痛。如果可以俾我打,佢又叫我用力打,我會用力鞭落去。一定係用狗仔式屌,插入前,先用自己碌硬陽具鞭打佢屎忽,再用大龜頭撑開陰唇一嘢插晒入去,一路抽插一路開鞭,好似跑馬100米前騎師開鞭鞭隻馬叫佢快啲跑咁,我就會一路鞭一路叫佢個屎忽大力撞埋黎,要啪啪聲個種,睇住佢屎忽白淨屁股有幾條紅痕出玩咗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 08:41 發表 查看引用來源
我都試過咁,原汁原味覺得好刺激!
係,所以真係需要開放下自己固有思想,個天地其實好大,仲有好多嘢好正其實未試過,人只有一世紀憶,點解唔好好嘗試,俾無謂嘅社會道德綑綁住。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:51 發表 查看引用來源

係,所以真係需要開放下自己固有思想,個天地其實好大,仲有好多嘢好正其實未試過,人只有一世紀憶,點解唔好好嘗試,俾無謂嘅社會道德綑綁住。 ...
啱呀!只要雙方同意,又唔影響其他人,我都覺得應該試多啲唔同嘅嘢!

我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後尾佢自己同屋企人開咗間餐館, 條女就索性成日喺佢屋企過夜, 搞到佢老豆老母都頂唔順, 一見我哋就同我哋呻, 話佢哋搞完啲紙巾掉到周地都係都唔清理, 後尾又無喱頭咁遇返個小學同學又搞大埋個肚而閃婚, 條上海妹大受打擊之後就嫁咗比個非洲黑人
唔通真係once you tried black, you cannot go back?

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 10:51 發表 查看引用來源
我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後 ...
受打擊係假,呢啲淫底妹要俾黑人幹先滿足到才真。

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 10:51 發表 查看引用來源
我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後 ...
條女咁大食真係要黑人咁大碌先為得佢飽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 07:56 發表 查看引用來源

反正都係幻想, 細節都已經諗好埋啦
首先含o既話本宮係 more than happy to, 應該話係必須, 前提係冇病冇痛, 含之前唔準沖唔準洗,
眾所週知本宮口交追求o既係男人自然體味

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
有冇幻想下前後門一齊被插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
真係粗到個鬼妹都只含到落佢龜頭,塞唔到半支入個口到。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:29 發表 查看引用來源

結咗婚出軌係人都知唔啱,但現實講,結耐咗,真係有七年之癢架,無論你當初點樣信誓旦旦,誓神劈願話婚後只俾老公一個屌,下面封盤,但人就係人,情慾係極難控制,加上時間。
有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會 ...
其實又唔係咁講o既
想既野再想都好, 都唔代表一定要做出黎... 我夠想可以唔駛返工, 或者想宜家馬上就diy, 唔一定要架嘛!
當然每個人對異性關係以至婚姻有唔同理解/ 價值觀, 誓言對我黎講俾過出黎就需要堅守,
同埋想人地點對我, 我首先就要點對人囉! 粗暴, 無情趣, 唔講道理我或者仲可以忍受, 欺騙背叛同侮辱則係萬萬不能
我講緊當然係指感情上, 所以由於我唔想有日俾人咁樣對待, 今日我就首先唔可以咁樣對人
唔再愛我, 唔想同我做愛, 你可以直接同我講, 如果我仲愛你而件事係可以挽救o既, 我會用盡一切我可以用o既辦法去改,
如果真係唔可以, 咁我都有我自己o既樽鹽o既 都唔會好意思wer爛塊面死纏爛打
但事前咩都唔講, 偷偷地去食第二個, 咁對我而言就係欺騙背叛同侮辱囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 10:53 發表 查看引用來源

受打擊係假,呢啲淫底妹要俾黑人幹先滿足到才真。
個打擊可能係佢老母喺某方面有啲關係/power, 帶挈過我老友揾唔少快錢, 覺得自己好不值/唔甘心啩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆