上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:48 發表 查看引用來源

用藤條打女屎忽真係未試過,好想試,因為唔係個個接手,好多人怕痛。如果可以俾我打,佢又叫我用力打,我會用力鞭落去。一定係用狗仔式屌,插入前,先用自己碌硬陽具鞭打佢屎忽,再用大龜頭撑開陰唇一嘢插晒入去,一路抽插一路開鞭,好 ...
騎師果個玩過呀

另外一個我都好中意o既玩法係口交, 操練口技o既項目o黎o既 同時展現我地之間o既互信程度
不過主要係俾老公prove 佢有幾信任我
啜住佢o既啫啫然後屁股朝天俾佢打, 佢要好相信我o既忍耐力唔會個身一抖然後一啖咬斷佢支野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:21 發表 查看引用來源

騎師果個玩過呀

另外一個我都好中意o既玩法係口交, 操練口技o既項目o黎o既 同時展現我地之間o既互信程度
不過主要係俾老公prove 佢有幾信任我
啜住佢o既啫啫然後屁股朝天俾佢打, 佢要好相信我o ...
有無試過最短時間幾耐吹爆到佢?我覺得佢快爆代表你功力深。

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 11:07 發表 查看引用來源

個打擊可能係佢老母喺某方面有啲關係/power, 帶挈過我老友揾唔少快錢, 覺得自己好不值/唔甘心啩?
咁佢報復應該係搵黑人強個負心漢,唔係自己嫁個黑人屌自己。😉

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-18 10:57 發表 查看引用來源

有冇幻想下前後門一齊被插
d淫婦口講唔好,最終乜窿都插埋

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-18 11:36 發表 查看引用來源
d淫婦口講唔好,最終乜窿都插埋
老婆後門已被功夫佬開發了 ?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 11:32 發表 查看引用來源

有無試過最短時間幾耐吹爆到佢?我覺得佢快爆代表你功力深。
Hmmm... 算有卦, 不過係非正式計算而且係老公不知情咁樣自己暗地裡計時
最快應該係7-10 分鐘左右, 真係超有passion 起勢猛啜的話, 否則一般接近 15min 慢慢品嚐啫啫味

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似av 咁用口水, 上下chok + 捉實佢旋轉
一個字之內可以令老公繳械 對比佢插我 20-30 分鐘 (後門15 多少少)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:49 發表 查看引用來源

Hmmm... 算有卦, 不過係非正式計算而且係老公不知情咁樣自己暗地裡計時
最快應該係7-10 分鐘左右, 真係超有passion 起勢猛啜的話, 否則一般接近 15min 慢慢品嚐啫啫味

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似 ...
捉實佢旋轉.................E 招比下下CHOK 更殺食

仲有一招, 係 J 頭在兩條手指中間上下來回, 向上個下一定要到 J 頭頂部 , 同埋越濕越正

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-18 00:44 發表 查看引用來源
極致
黑人又長又粗,不過有D唔夠硬
成日播黑人4仔俾女伴睇
不過女伴話唔LIKE黑腸

其實我好好奇果3 個男人o既心理狀態...

玩過多人在場(不過各有各玩)o既性愛, 有一個都幾明顯o既現象, 就係女性之間係唔介意性行為之中跟其他同性有交流
唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本係零交流, 望都唔會望對方一眼, 呢個係其一

其二, 係之前同老公傾閒計, 一d 醫學/ 生理/ 健康問題等等o既正經野, 講到做全身檢查,
o係相信醫生專業o既前提下佢依然話如果要驗埋生殖器, 寧願搵個又老又巢皮o既女醫生都唔會想俾另一個男人研究佢下面

我明白照片中o既人全部都係搵食o既男優女優, 但如果係現實中, 幾個大男人扯住旗近距離咁面對面,
心入面究竟會諗乜? 因為同人搞緊, 身體上有快感, 會唔會有種好似望住另一個麻甩佬打飛機o既感覺

其實係群P係睇同其他人有幾熟,我試過條女用狗仔幫我含,我fd後入。我同個fd响條女上面練黏手。
睇其他人咪當睇真人表現。

quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 12:12 發表 查看引用來源

玩過多人在場(不過各有各玩)o既性愛, 有一個都幾明顯o既現象, 就係女性之間係唔介意性行為之中跟其他同性有交流
唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本 ... [/quote]

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 12:12 發表 查看引用來源

唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本 ...
女人唔係les,都會拖下手行街,一齊去廁所,揸下對方嘅波。
男人絕對唔會咁做,男人好避忌同性接觸。玩2男1女我未玩過,但想像真係唔係幾接收到個女同對手含完,又同自己含,含完大家又打茄輪,好似對方條賓周自己都有份含。
閪都話有套隔住,咀無架嘛。
如果想玩得男女一齊開心,除非雙性。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆