上一頁下一頁
發新話題

其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
110  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:49 發表 查看引用來源

Hmmm... 算有卦, 不過係非正式計算而且係老公不知情咁樣自己暗地裡計時
最快應該係7-10 分鐘左右, 真係超有passion 起勢猛啜的話, 否則一般接近 15min 慢慢品嚐啫啫味

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似 ...
我覺女人令到原本唔易射而好快就射,能證明到個女人係正同有本事,好多人以為刺激陽具龜頭死chor爛chor就令到男人射,但其實用埋軟性方法,效果更快令男人射精,忍唔到,女人識咁玩男人實投降。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 16:03 發表 查看引用來源

我覺女人令到原本唔易射而好快就射,能證明到個女人係正同有本事,好多人以為刺激陽具龜頭死chor爛chor就令到男人射,但其實用埋軟性方法,效果更快令男人射精,忍唔到,女人識咁玩男人實投降。 ...
係嘅🙂
就好似咁,我一直覺得我雙腳不如口同手靈活,腳交對方未必會舒服到想射
點知鼓起勇氣一試,廿分鐘唔駛居然KO咗老公
射精果陣講埋d說話仲氹到人鬼死咁開心🤭🤭

如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個人妻又想被個男人屌,唔駛技巧人妻都會出軌!
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 08:39 發表 查看引用來源
係呀!如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個男人又有少少技巧,人妻就好易會出軌!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 18:59 發表 查看引用來源

係嘅🙂
就好似咁,我一直覺得我雙腳不如口同手靈活,腳交對方未必會舒服到想射
點知鼓起勇氣一試,廿分鐘唔駛居然KO咗老公
射精果陣講埋d說話仲氹到人鬼死咁開心🤭🤭 ...
對方少玩腳交,玩時有新鮮同興奮感,所以會易射,當然,都要妳做得好先射到。

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-18 19:25 發表 查看引用來源
如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個人妻又想被個男人屌,唔駛技巧人妻都會出軌!
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 20:33 發表 查看引用來源
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬
唔係咁易嘅,啲人妻你越推佢越抗拒就多,其實想嘅就唔使推都自動波,唔想嘅攞刀項住佢條頸都唔肯。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-1-18 14:24 發表 查看引用來源
我同個fd响條女上面練黏手
咩叫練黏手?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 15:59 發表 查看引用來源

女人唔係les,都會拖下手行街,一齊去廁所,揸下對方嘅波。
男人絕對唔會咁做,男人好避忌同性接觸。玩2男1女我未玩過,但想像真係唔係幾接收到個女同對手含完,又同自己含,含完大家又打茄輪,好似對方條賓周自己都有份含。
閪都話 ...
夾在中間果名男士應該爽到喊

不過你講得o岩真係要雙性先會玩, 莫講話插入去, 就算只係赤裸咁肉貼肉,
恐怕老公可以忘記籐條直接攞刀斬死我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 07:22 發表 查看引用來源

夾在中間果名男士應該爽到喊

不過你講得o岩真係要雙性先會玩, 莫講話插入去, 就算只係赤裸咁肉貼肉,
恐怕老公可以忘記籐條直接攞刀斬死我 ...
係喎,你唔講我都唔覺,中間個男人最爽,插人之餘又俾人插。
雙性戀真着數,男又得女又得。😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 06:46 發表 查看引用來源

咩叫練黏手?
Sorry, 寫錯,係黐手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆