其實多唔多女人想同黑人做愛?

收藏  |  訂閱
8  15.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
睇AV,睇啲大支嘢黑鬼,屌鬼婆主要含入後門。
屌閪都係入一半,一大半。
有咁大支嘢,屌閪都唔吓吓插盡,真係嘥晒咁大碌九。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 20:33 發表 查看引用來源
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬
同意,當女人有意思,
只要男人有色膽去馬,成事機會唔低。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:08 發表 查看引用來源
所以男人要主動啲!試就有機會,唔試就一定冇機會!
可怕呢個道理明白得遲😱,
以前白白錯失,
現在沒有了什麼機會了🙄

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:13 發表 查看引用來源
你試過?對方係邊個?
人妻只係食過一個,  詳細唔講啦。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 15:43 發表 查看引用來源

你食過一個都好,我一個都無。
那時有點運氣,都只係一年而已。

師兄,你都只係桃花期未到啫。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:20 發表 查看引用來源

謝謝你安慰,應該棵花都唔會開得成。
聽人講就多到玩到厭,自己想搵一個都難。
有心裁花花不發,冇心插柳柳成蔭。

我都唔係多食之人,睇到其他人密密有得食。

只好想,一餐質優嘅比散餐貪多好。。。

男人,五十前都大把機會。。。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:30 發表 查看引用來源

有,傾咗一輪,有啲傾6,7年話會出,但一直只係話,得個話字。有個仲呃買嘢俾佢,買完之後話識咗男友封盤喎。
我覺得隨心可能會好啲,
放鬆咁去,反而感覺會更好,
同女方更易交流有FEEL。
厚積薄發,運氣到就機會呢,
一吓就破開阻礙。

故意去傾,比對方有壓力,或比人釣高呢賣。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:46 發表 查看引用來源

都放到好鬆,但對方如果根本只想齋吹水,佢唔會話你知。佢又應承話會,其實唔會,自己咪好失望。我都問唔想無問題,直接講就得,但只一味話會,但一味唔出,推三推四,真係唔知乜心態? ...
條囡立心不良。

今次師兄你唔好彩。

試吓多識幾個,放鬆來深耕,
唔要強求關係,
運氣來到就會有結果。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源

正常男士即係唔係基,係絕對唔會幻想玩雙性變3P,女仕都唔會幻想俾一個男人屌緊時,另一個男人又屌緊屌佢嗰個。呢啲人已經玩到另類咗。
完全認同。  男人都係想玩多啲女,唔係比人插。
群交都係為咗多囡玩,觀戰滿足眼福,睇囡比人攪。
貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。

附件

前往最後回覆