上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-19 09:51 發表 查看引用來源

人妻應該餓咗好耐,立刻有反應
呢啲保守人妻咁耐冇做,應該好易就挑逗到佢濕晒,成身軟晒,半推半就任你施為!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
咁佢想同你黎真,唔係玩玩下個種喎,上身個喎。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
" 話要同我老婆搞清楚先得 "....................CHING 佢 E句說話你要諗清楚佢背後的意思喎, 可能佢真係認真講架

引用:

攪緊離婚嘅人妻,叫得上房,真係擺明比師兄食。
屌完人妻又唔要有負擔,唔會攪散對方屋企。
師兄好嘢👏

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 11:06 發表 查看引用來源

攪緊離婚嘅人妻,叫得上房,真係擺明比師兄食。
屌完人妻又唔要有負擔,唔會攪散對方屋企。
師兄好嘢👏
可能佢未必想咁快比師兄食,不過喺師兄挑逗下,忍唔住先比師兄屌到!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 08:47 發表 查看引用來源

第一次屌佢嗰晚好難忘,佢其實有啲唔願意同有啲罪惡感,溝咗佢一段時間終於食到,所以屌緊嗰陣望住佢個有啲為難嘅樣好正,同埋嗰陣佢同佢老公仲係鬧緊離婚階段,所以好有屌人老婆feel ...
師兄,你真頭係屌緊人妻,食人老婆啦。
尼種精服別人老婆嘅成就感,真係一流無價,
個女人離咗婚,就少咗尼樣興奮啦。。。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 10:04 發表 查看引用來源

咁佢想同你黎真,唔係玩玩下個種喎,上身個喎。
佢ok大家陪吓大家,但係唔想做第3者,更加唔想同個有老婆嘅男人上床,過唔到自己嗰關嘅意思。

同埋佢雖然冇講出口,但係我覺得嗰一刻佢亦都唔想咁快就俾我

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 11:11 發表 查看引用來源
可能佢未必想咁快比師兄食,不過喺師兄挑逗下,忍唔住先比師兄屌到!😬
全中,佢嗰一刻雖然冇講出口,但係我覺得佢係唔想咁快就俾我

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 13:33 發表 查看引用來源

全中,佢嗰一刻雖然冇講出口,但係我覺得佢係唔想咁快就俾我屌
正常吖!佢咁保守,又唔係同你一齊咁耐。不過之後都係比你屌咗!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 13:33 發表 查看引用來源

全中,佢嗰一刻雖然冇講出口,但係我覺得佢係唔想咁快就俾我屌
酒為色之媒,個女人有心嘅又飲咗少少,
真係容易食好多。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆