上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 13:54 發表 查看引用來源

宜家同佢都屌得幾密
係咪次次你想屌都比你?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 08:47 發表 查看引用來源

第一次屌佢嗰晚好難忘,佢其實有啲唔願意同有啲罪惡感,溝咗佢一段時間終於食到,所以屌緊嗰陣望住佢個有啲為難嘅樣好正,同埋嗰陣佢同佢老公仲係鬧緊離婚階段,所以好有屌人老婆feel ...
屌人老婆真係好正

回覆 3# Ironman_2046 的帖子

你係比返一啲識你老婆既人睇?

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 14:33 發表 查看引用來源

屌人老婆真係好正
師兄都試過啦!😉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 13:55 發表 查看引用來源

咁你同佢關係,只係想搵佢發洩下性慾,抑或想同佢發展?
我諗你都係想搵個女人扑吓,開心下,佢有個仔,你都唔會諗住照顧佢,係咪?
點解我咁諗,佢其實唔想俾你屌,但佢半推半就下俾咗你,佢會唔會就黐住你,上咗身? ...
我同佢撻著都係因為大家嘅婚姻都出現咗問題,所以有啲同病相連嘅感覺。同時大家都喺大家身上搵到俾人錫俾人關心嘅感覺。我哋都唔係後生仔女啦,喺呢個階段竟然可以再試返熱戀嘅感覺所以我哋淨係想享受呢個moment,我哋冇諗到咁長遠。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 14:42 發表 查看引用來源

我同佢撻著都係因為大家嘅婚姻都出現咗問題,所以有啲同病相連嘅感覺。同時大家都喺大家身上搵到俾人錫俾人關心嘅感覺。我哋都唔係後生仔女啦,喺呢個階段竟然可以再試返熱戀嘅感覺所以我哋淨係想享受呢個moment,我哋冇 ...
咁都好嘅,最緊要大家有共識!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 14:42 發表 查看引用來源

我同佢撻著都係因為大家嘅婚姻都出現咗問題,所以有啲同病相連嘅感覺。同時大家都喺大家身上搵到俾人錫俾人關心嘅感覺。我哋都唔係後生仔女啦,喺呢個階段竟然可以再試返熱戀嘅感覺所以我哋淨係想享受呢個moment,我哋冇 ...
完全認同,人妻嘅感情有問題,
佢地出軌搵外遇,都係想有個感情寄托。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:06 發表 查看引用來源
係咪次次你想屌都比你?😉
第一次屌完之後佢冇刻意say no,佢亦都唔會主動要求。但係我亦都唔係見親面都要屌,唔想俾到個我淨係搵佢嚟屌嘅感覺佢

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 14:44 發表 查看引用來源

完全認同,人妻嘅感情有問題,
佢地出軌搵外遇,都係想有個感情寄托。
所以而家多咗好多人妻出軌!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 14:45 發表 查看引用來源

第一次屌完之後佢冇刻意say no,佢亦都唔會主動要求。但係我亦都唔係見親面都要屌,唔想俾到個我淨係搵佢嚟屌嘅感覺佢
咁都係。咁而家幾耐會屌佢一次?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆