上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 22:00 發表 查看引用來源

我覺得佢地人妻都係一樣,响老公張相前面比人插,都係會特別high
撞上淫妻最大回報,就係好大力屌佢,餵到佢飽飽。

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:48 發表 查看引用來源

都係影相咋,真人我老婆一定唔會肯!

我都有問過佢,會唔會有興趣同第二個男人搞,佢無話無興趣,只係話有人要先算,我有時都會幻想佢同第二個男人搞嘢,諗下諗下又會好興奮😂

我覺得如果佢真係有同第二個搞,我係唔會介意,可能 ...
呀嫂冇拒絕
唔係冇機喎
可以好似其他師兄咁講,由幻想開始

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 18:19 發表 查看引用來源

咁對方又唔介意,我又無乜所謂
我意思係望住人結婚相,睇住人妻個老公,立即無晒癮啦!成個麻甩佬對住自己。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 12:32 發表 查看引用來源

我意思係望住人結婚相,睇住人妻個老公,立即無晒癮啦!成個麻甩佬對住自己。
主要係睇羞辱個人妻好似喺老公面前比第個男人屌啫!

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 19:58 發表 查看引用來源
呢個我試過一次,有條淫夫帶我反去佢屋企,之後梳發度嘅,慢慢去左佢張床,重要係間房勁多結婚相,佢重要大大力插我
你呢種情況又唔同,相中係佢老婆,係條女,佢屌緊妳,當屌緊老婆又得,又諗下係自己床插緊人地老婆,雙重感覺,覺得所有女人都俾佢屌咁。佢成就感特別高。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-20 12:34 發表 查看引用來源
主要係睇羞辱個人妻好似喺老公面前比第個男人屌啫!
但我着眼望到個男人,就旗都唔想扯。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 12:37 發表 查看引用來源

但我着眼望到個男人,就旗都唔想扯。
咁你望個人妻囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-20 12:40 發表 查看引用來源
咁你望個人妻囉!😬
梗係,望住女主角表情已經夠,望個男人做乜。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 12:47 發表 查看引用來源

梗係,望住女主角表情已經夠,望個男人做乜。
係呀!😬

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:14 發表 查看引用來源

我以前從來都無諗過會將老婆同第二個男人分享,但後來就愛上咗咁做
人大咗嘅諗法會唔同,人實力雄厚咗嘅諗法,亦都唔同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆