上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 12:36 發表 查看引用來源

你呢種情況又唔同,相中係佢老婆,係條女,佢屌緊妳,當屌緊老婆又得,又諗下係自己床插緊人地老婆,雙重感覺,覺得所有女人都俾佢屌咁。佢成就感特別高。 ...
講得好好,仲要感覺上畀老婆望住屌緊第二個女人嗰種興奮程度.........

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 09:12 發表 查看引用來源

如果佢要跟,就算我唔比佢去玩,佢都一樣會偷偷去,所以呢樣嘢我會睇得好開
其實你老婆玩NTR真心係一件好危險嘅事,所以咁多年來,我都淨係調教緊佢走光俾人睇,唔係好夠膽俾第二個人屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-20 15:26 發表 查看引用來源

其實你老婆玩NTR真心係一件好危險嘅事,所以咁多年來,我都淨係調教緊佢走光俾人睇,唔係好夠膽俾第二個人屌佢
想分享老婆畀人,都要老婆肯先得。
真係唔會有咁多人妻肯自願咁做,但係教佢走光畀人睇呢個又比較容易成功。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-20 15:26 發表 查看引用來源

如果串通埋老婆個契家佬就好多出位嘢玩

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-20 15:31 發表 查看引用來源

想分享老婆畀人,都要老婆肯先得。
真係唔會有咁多人妻肯自願咁做,但係教佢走光畀人睇呢個又比較容易成功。
要分享老婆比人屌係要有好多條件配合,不過一旦成事就好多嘢玩到

人夫邀請去屌佢老婆
仲爽
引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 14:33 發表 查看引用來源

屌人老婆真係好正

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-20 16:16 發表 查看引用來源
要分享老婆比人屌係要有好多條件配合,不過一旦成事就好多嘢玩到
最起碼要自己接受到,唔係個個男人都可以。
最少,我覺得自己受唔住。

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 00:38 發表 查看引用來源
唔知呢度多唔多人結咗婚但老婆好正經,但又中意人睇自己老婆呢?我覺得如果自己老婆好介意人睇佢身體就越有果種刺激感. 就例如佢走光俾人睇到佢會唔開心,但其實你自己睇到佢俾人睇又有另一種俾人偷窺感覺. 所以偷影老婆俾 ...
我影老婆唔使偷影,不過有陣時佢嫌我影得唔好睇佢會自己操刀。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-20 19:45 發表 查看引用來源

最起碼要自己接受到,唔係個個男人都可以。
最少,我覺得自己受唔住。
以前我都接受唔到,齋諗都接受唔到,但近年又覺得好似冇乜問題,仲會想佢試下第二個

回覆 158# cc19880910 的帖子

師兄要上下攝影班
要 改善自己技術
Hahaahaa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆