上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-20 21:31 發表 查看引用來源

以前我都接受唔到,齋諗都接受唔到,但近年又覺得好似冇乜問題,仲會想佢試下第二個
咁佢想唔想試下俾第二個男人搞下?
或者一開始未必就要做,可以見面食下飯開始,女人唔係同男人一樣一撻就着,需要過程陪養。

回覆 152# cc19880910 的帖子

你調教老婆走光俾人睇都好,我老婆太保守,我只可以令佢不知情嘅情況下走光俾人睇感覺都幾正。

回覆 161# 幪面超人 的帖子

我都有咁樣幻想過但係令一個超保守而可以咁做都唔容易

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-23 11:32 發表 查看引用來源
我都有咁樣幻想過但係令一個超保守而可以咁做都唔容易
所以有見面食飯開始,唔可以一開始就諗住搞。放下介心到心思思,咁就開始有可能。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 11:40 發表 查看引用來源

所以有見面食飯開始,唔可以一開始就諗住搞。放下介心到心思思,咁就開始有可能。
師兄好有經驗,應該食過唔少!😉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 11:40 發表 查看引用來源

其實肯出去食飯已經成功左一半,只係合吾合眼緣同埋係未佢杯茶姐

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-23 12:19 發表 查看引用來源
其實肯出去食飯已經成功左一半,只係合吾合眼緣同埋係未佢杯茶姐
咁都係,如果大家啱就可以有下文!😬

回覆 162# Pooh8281 的帖子

但點令佢走光俾人睇呢?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-20 15:26 發表 查看引用來源

其實你老婆玩NTR真心係一件好危險嘅事,所以咁多年來,我都淨係調教緊佢走光俾人睇,唔係好夠膽俾第二個人屌佢
佢成日主動自己走光俾人睇?情形係點架?

回覆 164# 幪面超人 的帖子

呢樣其實都幾難,一個極之保守又唔會去識朋友嘅人都幾難開始到呢一步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆