上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.8k

偷影老婆

唔知呢度多唔多人結咗婚但老婆好正經,但又中意人睇自己老婆呢?我覺得如果自己老婆好介意人睇佢身體就越有果種刺激感. 就例如佢走光俾人睇到佢會唔開心,但其實你自己睇到佢俾人睇又有另一種俾人偷窺感覺. 所以偷影老婆俾朋友睇可能滿足到果種刺激感

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 00:38 發表 查看引用來源
唔知呢度多唔多人結咗婚但老婆好正經,但又中意人睇自己老婆呢?我覺得如果自己老婆好介意人睇佢身體就越有果種刺激感. 就例如佢走光俾人睇到佢會唔開心,但其實你自己睇到佢俾人睇又有另一種俾人偷窺感覺. 所以偷影老婆俾 ...
我覺只有少數男人鍾意分享自己老婆或女友俾其他人欣賞,大多數人只想欣賞人家老婆及女友。

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 00:38 發表 查看引用來源
唔知呢度多唔多人結咗婚但老婆好正經,但又中意人睇自己老婆呢?我覺得如果自己老婆好介意人睇佢身體就越有果種刺激感. 就例如佢走光俾人睇到佢會唔開心,但其實你自己睇到佢俾人睇又有另一種俾人偷窺感覺. 所以偷影老婆俾 ...
我以前從來都無諗過會將老婆同第二個男人分享,但後來就愛上咗咁做

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:14 發表 查看引用來源

我以前從來都無諗過會將老婆同第二個男人分享,但後來就愛上咗咁做
你用乜嘢方法分享俾人?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 01:40 發表 查看引用來源

你用乜嘢方法分享俾人?
都係影相咋,真人我老婆一定唔會肯!

我都有問過佢,會唔會有興趣同第二個男人搞,佢無話無興趣,只係話有人要先算,我有時都會幻想佢同第二個男人搞嘢,諗下諗下又會好興奮😂

我覺得如果佢真係有同第二個搞,我係唔會介意,可能我自己都有出去偷食,我覺得大家出去玩都好公道

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:48 發表 查看引用來源

都係影相咋,真人我老婆一定唔會肯!

我都有問過佢,會唔會有興趣同第二個男人搞,佢無話無興趣,只係話有人要先算,我有時都會幻想佢同第二個男人搞嘢,諗下諗下又會好興奮😂

我覺得如果佢真係有同第二個搞,我係唔會介意,可能 ...
如果妳太太又肯,又有男人有興趣,你會唔會真係願意俾佢地做?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 01:50 發表 查看引用來源

如果妳太太又肯,又有男人有興奮,你會唔會真係願意俾佢地做?
我諗我應該會,雖然會有唔開心,但覺得自己都有出嚟玩,無理由唔比佢玩,而且佢如果覺得開心嘅,我都會比佢去做!

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:52 發表 查看引用來源

我諗我應該會,雖然會有唔開心,但覺得自己都有出嚟玩,無理由唔比佢玩,而且佢如果覺得開心嘅,我都會比佢去做!
你會唔會要求睇住佢同嗰個男人係你面前仆佢,你做旁觀者?
抑或俾佢兩個自己去開房搞

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 01:55 發表 查看引用來源

你會唔會要求睇住佢同嗰個男人係你面前仆佢,你做旁觀者?
抑或俾佢兩個自己去開房搞
睇住就應該唔會嘞,由佢自己出去玩就會

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 01:59 發表 查看引用來源

睇住就應該唔會嘞,由佢自己出去玩就會
我諗妳太太都想試下同第二個做嘅,但你問佢佢梗係唔會直接答妳想。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆