上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.8k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 02:02 發表 查看引用來源

我諗妳太太都想試下同第二個做嘅,但你問佢佢梗係唔會直接答妳想。
我都覺,始終佢18歲就跟我,差不多20年,咁多年嚟都只係試過同我做,點都會有啲悶

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 02:06 發表 查看引用來源

我都覺,始終佢18歲就跟我,差不多20年,咁多年嚟都只係試過同我做,點都會有啲悶
咁好慘,幾十年只試過一支棍,唔係話你唔好,但無論男女,人生苦短,試多些少都唔係罪過,等如日日龍蝦鮑魚都會悶,都會想試下其他。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 02:10 發表 查看引用來源

咁好慘,幾十年只試過一支棍,唔係話你唔好,但無論男女,人生苦短,試多些少都唔係罪過,等如日日龍蝦鮑魚都會悶,都會想試下其他。
我明架,所以佢真係想試嘅,其實我係唔會介意😅

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 02:15 發表 查看引用來源

你搵俾佢,定佢自己搵對象。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 02:18 發表 查看引用來源

佢自己搵啦,比佢食,都要佢自己啱食先得😂

我覺得遮咗樣就冇乜所謂,反正你都唔識我真人,同埋我都話咗畀老公知先。

其實第一次post自己啲相上嚟都有啲驚,見到你哋啲留言,任何女人畀人讚好開心㗎啦!
之後畀返老公睇,可能出於虛榮心(我對波淨係佢有得揸,其他只係望住我張相打J),或者有少少妒忌掛
,嗰晚通常佢係畀正常勁!

但係做乜要偷影呢?
有時我同老公搞都會拍片同影相,尤其是去酒店或者出咗國,情趣嚟嘅啫!
光明正大,大大方方影唔得嘅咩?
如果要post出嚟,遮咗樣,個女人又未必唔肯㗎喎!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 02:18 發表 查看引用來源

有冇試過同佢做果然叫佢幻想比第個男人插緊?

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 00:38 發表 查看引用來源
唔知呢度多唔多人結咗婚但老婆好正經,但又中意人睇自己老婆呢?我覺得如果自己老婆好介意人睇佢身體就越有果種刺激感. 就例如佢走光俾人睇到佢會唔開心,但其實你自己睇到佢俾人睇又有另一種俾人偷窺感覺. 所以偷影老婆俾 ...
咁你有冇偷影分享比朋友?

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 02:15 發表 查看引用來源

師兄,小心玩玩下玩出火,老婆跟咗第二個

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-18 06:58 發表 查看引用來源
我覺得遮咗樣就冇乜所謂,反正你都唔識我真人,同埋我都話咗畀老公知先。

其實第一次post自己啲相上嚟都有啲驚,見到你哋啲留言,任何女人畀人讚好開心㗎啦!
之後畀返老公睇,可能出於虛榮心(我對波淨係佢有得揸,其他只係望住我 ...
出去外地旅行喺酒店影下情趣相,郊外影下露出相,得閒攞返出嚟兩公婆自己欣賞會增加情趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆