上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.8k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-18 06:58 發表 查看引用來源
我覺得遮咗樣就冇乜所謂,反正你都唔識我真人,同埋我都話咗畀老公知先。

其實第一次post自己啲相上嚟都有啲驚,見到你哋啲留言,任何女人畀人讚好開心㗎啦!
之後畀返老公睇,可能出於虛榮心(我對波淨係佢有得揸,其他只係望住我 ...
有啲女人唔鍾影裸照俾其他男人睇,但老公又覺得影自己老婆嘅正相俾其他男人色迷迷咁睇覺得有滿足感,咁咪唯有偷影。
唔係個個女人咁大方,好多遮咗樣都唔想俾人睇自己body。其實我都覺得有人對自己身材扯旗自己都興奮,證明自己仲好有魅力,用錢都買唔到呢種感覺。

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-18 06:58 發表 查看引用來源
我覺得遮咗樣就冇乜所謂,反正你都唔識我真人,同埋我都話咗畀老公知先。

其實第一次post自己啲相上嚟都有啲驚,見到你哋啲留言,任何女人畀人讚好開心㗎啦!
之後畀返老公睇,可能出於虛榮心(我對波淨係佢有得揸,其他只係望住我 ...
就算影嚟自己睇,我老婆一定唔會肯比我影,所以無計,唯有要偷影

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 07:06 發表 查看引用來源
有冇試過同佢做果然叫佢幻想比第個男人插緊?
咁又無喎,插緊佢,幻想自己插另一個就試過😂

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-18 07:44 發表 查看引用來源

師兄,小心玩玩下玩出火,老婆跟咗第二個
如果佢要跟,就算我唔比佢去玩,佢都一樣會偷偷去,所以呢樣嘢我會睇得好開

回覆 24# skau1007 的帖子

冇錯,有多人既老婆都係覺自己唔完美,所以唔想被人影,就算遮樣都係佢,所以唯有偷影. 越唔想俾人睇,越要俾人睇先係刺激

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-18 09:10 發表 查看引用來源

就算影嚟自己睇,我老婆一定唔會肯比我影,所以無計,唯有要偷影
偷影換衫定做緊?

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 09:13 發表 查看引用來源
冇錯,有多人既老婆都係覺自己唔完美,所以唔想被人影,就算遮樣都係佢,所以唯有偷影. 越唔想俾人睇,越要俾人睇先係刺激
咁最勁偷影到乜嘢?全祼?

回覆 21# 幪面超人 的帖子

agree

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-18 09:24 發表 查看引用來源
agree
咁師姐要post多啲相啦!😉

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 09:13 發表 查看引用來源
係呀,如果佢比我影,我又會覺得無偷影咁開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆