上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.8k

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-18 10:47 發表 查看引用來源
但係都幾鍾意喺街度佢俾人睇晒嗰種感覺真係好正
係呀,我都鍾意老婆著性感d出街比人昅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-18 10:50 發表 查看引用來源

有啲做人男朋友嘅時候,好保護自己女朋友唔畀佢著得性感暴露,驚走光畀其他麻甩佬睇蝕,結婚之後一樣唔畀老婆打扮得花之招展。
同樣地有啲女性非常保守,自己的身體只會比老公觀賞甚至乎豬仔都會留返畀老公。 ...
其實睇係唔會蝕,個種男人戇居啫,自己老婆有人欣賞咁自己都威,唔通個老婆除晒衫都無人望,仲叫佢着番衫唔係就報警咁叫好咩!
女人青春時間唔長,有得曬俾人欣賞唔應該咁孤寒,時間過咗你俾錢人睇人家都唔睇。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 11:30 發表 查看引用來源

其實睇係唔會蝕,個種男人戇居啫,自己老婆有人欣賞咁自己都威,唔通個老婆除晒衫都無人望,仲叫佢着番衫唔係就報警咁叫好咩!
女人青春時間唔長,有得曬俾人欣賞唔應該咁孤寒,時間過咗你俾錢人睇人家都唔睇。 ...
講得好,比埋錢都冇人想就呵可

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-18 10:25 發表 查看引用來源
都試過但係唔會俾自己朋友睇,因為費事尷尬
自己唔尷尬,尷尬係對方🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-18 11:33 發表 查看引用來源
自己唔尷尬,尷尬係對方🤭
我唔會尷尬,如果佢老婆知道,第日有機會見面佢老婆就非常尷尬。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 11:30 發表 查看引用來源

女人青春時間唔長,有得曬俾人欣賞唔應該咁孤寒,時間過咗你俾錢人睇人家都唔睇。 ...
說中了,有人欣賞係自己嘅自豪,又唔係比人屌咗根本完全冇蝕底

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-18 11:38 發表 查看引用來源

我唔會尷尬,如果佢老婆知道,第日有機會見面佢老婆就非常尷尬。
會唔會有d女人根本就想比條佬偷影,專登唔著底比佢偷影,呢d行為可能都是情趣

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-18 11:40 發表 查看引用來源

說中了,有人欣賞係自己嘅自豪,又唔係比人屌咗根本完全冇蝕底
咪係囉,唔明啲女人,俾人影下隻腳,影到bra帶就喊打喊殺。我唔係想話偷影合理化,但正先有人影,唔通我影阿群姐同陳師奶咩。

回覆 2# Ironman_2046 的帖子

完全同你情況一樣🤣

回覆 48# licklickson 的帖子

好多時都係短褲或者短裙,短裙好多時行遠少少都見到屁股邊所以上落樓梯嘅時候都好多人望

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆