上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-18 20:05 發表 查看引用來源
好多時都係短褲或者短裙,短裙好多時行遠少少都見到屁股邊所以上落樓梯嘅時候都好多人望
咁正!😬

引用:
原帖由 Pooh8281 於 2024-1-18 20:05 發表 查看引用來源
好多時都係短褲或者短裙,短裙好多時行遠少少都見到屁股邊所以上落樓梯嘅時候都好多人望
好引人呀,一定好多人𥄫啦,短裙會唔會著Tback

引用:
原帖由 Ironman_2046 於 2024-1-18 09:13 發表 查看引用來源
冇錯,有多人既老婆都係覺自己唔完美,所以唔想被人影,就算遮樣都係佢,所以唯有偷影. 越唔想俾人睇,越要俾人睇先係刺激
師兄我諗我同你好有共鳴,你嘅諗法完完全全係同我嘅諗法一樣。佢越唔想反而仲興奮

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 09:05 發表 查看引用來源

有啲女人唔鍾影裸照俾其他男人睇,但老公又覺得影自己老婆嘅正相俾其他男人色迷迷咁睇覺得有滿足感,咁咪唯有偷影。
唔係個個女人咁大方,好多遮咗樣都唔想俾人睇自己body。其實我都覺得有人對自己身材扯旗自己都興奮,證明 ...
我都既鐘意影果啲相既

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-18 06:58 發表 查看引用來源
我覺得遮咗樣就冇乜所謂,反正你都唔識我真人,同埋我都話咗畀老公知先。

其實第一次post自己啲相上嚟都有啲驚,見到你哋啲留言,任何女人畀人讚好開心㗎啦!
之後畀返老公睇,可能出於虛榮心(我對波淨係佢有得揸,其他只係望住我 ...
你有所不知啦,你擺明居馬俾我影咁我又冇咁興奮㗎啦 😝

回覆 65# 最錫我老婆 的帖子

Bingo! 就係呢種心態,想佢俾人睇係因為佢唔想. 到睇都厭既時候有啲人可能會想自己老婆俾人摸,前題係老婆未必想,為咗滿足老公先俾人摸,例如揾男技師按摩,咁先至興奮

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 00:05 發表 查看引用來源
我都既鐘意影果啲相既
咁影咗有無分享俾其他男人欣賞?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 00:46 發表 查看引用來源

咁影咗有無分享俾其他男人欣賞?
都有呀😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 00:54 發表 查看引用來源
都有呀😏😏
幸運兒係乜嘢人,網友,朋友?

回覆 62# 樓上吉仔 的帖子

其實乜嘢類型嘅底底都有,最緊要係冇著果啲乜嘢打底褲咁樣俾人睇到就最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆