上一頁下一頁
發新話題

偷影老婆

收藏  |  訂閱
179  24.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 08:49 發表 查看引用來源
第一次喺邊度屌佢?係咪半推半就?
佢屋企咋,直頭要𠱁啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:11 發表 查看引用來源

佢屋企咋,直頭要𠱁啦
咁佢咁保守,氹就肯定啦!咁佢之後係應承定半推半就比你屌?

回覆 81# 最錫我老婆 的帖子

屌人哋老婆feel☺️😏滿足你嘅"成就感"😅😅👍🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-19 09:18 發表 查看引用來源
屌人哋老婆feel☺️😏滿足你嘅"成就感"😅😅👍🏻
喺人哋屋企屌人妻係刺激啲!😬

回覆 84# licklickson 的帖子

…非常認同😏師兄你試過?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-19 09:24 發表 查看引用來源
…非常認同😏師兄你試過?
試過!不過好耐之前啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:11 發表 查看引用來源

佢屋企咋,直頭要𠱁啦
係人哋兩公婆張床屌人妻有乜嘢感覺?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 09:14 發表 查看引用來源
咁佢咁保守,氹就肯定啦!咁佢之後係應承定半推半就比你屌?
嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同我老婆搞清楚先得,但係俾我𠱁佢同摸到佢有反應,之後見佢有反應即刻食住上就咁喺疏化同地下屌咗佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
咁都算係半推半就!係咪挑逗佢好濕?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
人妻應該餓咗好耐,立刻有反應

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆