偷影老婆

收藏  |  訂閱
9  25.0k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
攪緊離婚嘅人妻,叫得上房,真係擺明比師兄食。
屌完人妻又唔要有負擔,唔會攪散對方屋企。
師兄好嘢👏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 08:47 發表 查看引用來源

第一次屌佢嗰晚好難忘,佢其實有啲唔願意同有啲罪惡感,溝咗佢一段時間終於食到,所以屌緊嗰陣望住佢個有啲為難嘅樣好正,同埋嗰陣佢同佢老公仲係鬧緊離婚階段,所以好有屌人老婆feel ...
師兄,你真頭係屌緊人妻,食人老婆啦。
尼種精服別人老婆嘅成就感,真係一流無價,
個女人離咗婚,就少咗尼樣興奮啦。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 13:33 發表 查看引用來源

全中,佢嗰一刻雖然冇講出口,但係我覺得佢係唔想咁快就俾我屌
酒為色之媒,個女人有心嘅又飲咗少少,
真係容易食好多。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 14:42 發表 查看引用來源

我同佢撻著都係因為大家嘅婚姻都出現咗問題,所以有啲同病相連嘅感覺。同時大家都喺大家身上搵到俾人錫俾人關心嘅感覺。我哋都唔係後生仔女啦,喺呢個階段竟然可以再試返熱戀嘅感覺所以我哋淨係想享受呢個moment,我哋冇 ...
完全認同,人妻嘅感情有問題,
佢地出軌搵外遇,都係想有個感情寄托。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 14:47 發表 查看引用來源

嗰種成功感真係唔係講笑
師兄,你更勁係上埋人妻屋企攪,
係佢地夫妻張床屌佢老婆,
成功感加乘一倍。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 15:01 發表 查看引用來源

冇喺佢哋張床屌過啦,我幫佢搵租盤所以先識,佢租咗地方之後我哋先開始
分居人妻,有佢自己嘅地方,
真係方便隨時比師兄食佢🤤,真讚👏👏👏

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 18:04 發表 查看引用來源

呢樣唔使吖嘛😓
有段時間興夫妻掛張大婚相係房,
扑人妻時咪對住佢地婚相幫人夫戴綠帽,🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 19:58 發表 查看引用來源
呢個我試過一次,有條淫夫帶我反去佢屋企,之後梳發度嘅,慢慢去左佢張床,重要係間房勁多結婚相,佢重要大大力插我
師打,我地尼班狗公係人地夫妻張床扑人妻,
果種感覺,真係同偉哥差唔多,
可以插得人地老婆淫妻更大力。。。

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 22:00 發表 查看引用來源

我覺得佢地人妻都係一樣,响老公張相前面比人插,都係會特別high
撞上淫妻最大回報,就係好大力屌佢,餵到佢飽飽。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-20 16:16 發表 查看引用來源
要分享老婆比人屌係要有好多條件配合,不過一旦成事就好多嘢玩到
最起碼要自己接受到,唔係個個男人都可以。
最少,我覺得自己受唔住。

前往最後回覆