偷影老婆

收藏  |  訂閱
20  24.9k

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 00:05 發表 查看引用來源
我都既鐘意影果啲相既
咁影咗有無分享俾其他男人欣賞?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 00:54 發表 查看引用來源
都有呀😏😏
幸運兒係乜嘢人,網友,朋友?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 09:45 發表 查看引用來源

嗰日其實都未算正式溝到佢,不過溝緊嗰陣有時佢都會俾我上佢屋企。嗰晚我上得去就預咗屌硬佢㗎啦。佢個仔瞓咗覺之後我就開咗枝紅酒,佢飲咗好少,不過都叫做當有啲酒精助吓攻。之後喺疏化睇戲我開始手多,佢有縮唔俾,話要同 ...
咁佢想同你黎真,唔係玩玩下個種喎,上身個喎。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-19 13:31 發表 查看引用來源

佢ok大家陪吓大家,但係唔想做第3者,更加唔想同個有老婆嘅男人上床,過唔到自己嗰關嘅意思。

同埋佢雖然冇講出口,但係我覺得嗰一刻佢亦都唔想咁快就俾我屌 ...
咁你同佢關係,只係想搵佢發洩下性慾,抑或想同佢發展?
我諗你都係想搵個女人扑吓,開心下,佢有個仔,你都唔會諗住照顧佢,係咪?
點解我咁諗,佢其實唔想俾你屌,但佢半推半就下俾咗你,佢會唔會就黐住你,上咗身?

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 17:59 發表 查看引用來源

呢樣真,仲要對住佢地幅結婚相嚟搞😂
呢樣唔使吖嘛😓

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-19 18:19 發表 查看引用來源

咁對方又唔介意,我又無乜所謂
我意思係望住人結婚相,睇住人妻個老公,立即無晒癮啦!成個麻甩佬對住自己。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 19:58 發表 查看引用來源
呢個我試過一次,有條淫夫帶我反去佢屋企,之後梳發度嘅,慢慢去左佢張床,重要係間房勁多結婚相,佢重要大大力插我
你呢種情況又唔同,相中係佢老婆,係條女,佢屌緊妳,當屌緊老婆又得,又諗下係自己床插緊人地老婆,雙重感覺,覺得所有女人都俾佢屌咁。佢成就感特別高。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-20 12:34 發表 查看引用來源
主要係睇羞辱個人妻好似喺老公面前比第個男人屌啫!
但我着眼望到個男人,就旗都唔想扯。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-20 12:40 發表 查看引用來源
咁你望個人妻囉!😬
梗係,望住女主角表情已經夠,望個男人做乜。

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-1-20 21:31 發表 查看引用來源

以前我都接受唔到,齋諗都接受唔到,但近年又覺得好似冇乜問題,仲會想佢試下第二個
咁佢想唔想試下俾第二個男人搞下?
或者一開始未必就要做,可以見面食下飯開始,女人唔係同男人一樣一撻就着,需要過程陪養。

前往最後回覆