女食家可入黎選擇

收藏  |  訂閱
30  7.3k

女食家可入黎選擇

圖中啲J,大家鍾意邊條?想試邊條插?食過乜Size?老公,男友,SP又係邊條?
可用左1,2 3右1,2,3表示

附件

erm。。。为什么右边第二和最后一个弯弯的?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-21 08:38 發表 查看引用來源
erm。。。为什么右边第二和最后一个弯弯的?
咁佢係邊款?😉

右邊底下數上黎第二條   
19cm, 青筋, 粗, 大頭, 唯一美中不足係袋袋細左少少, 至少要有佢上面18cm 果條果個, 再大dd 更好   

我唔講咩老公男友sp 啦, 只講用途:
正常做愛我會想俾呢條插我, 口交既話選擇多好多
10cm 到 14cm 果幾條都可以含, 當然19cm 呢條亦得
肛交的話就 13或者14cm, 青筋點都要有少少因為望落去更有男人味
入得後門我預左會痛, 亦覺得應該要痛所以依然會揀大頭仔, 只要唔好太巨大所以呢d size 已經差唔多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 06:58 發表 查看引用來源
右邊底下數上黎第二條   
19cm, 青筋, 粗, 大頭, 唯一美中不足係袋袋細左少少, 至少要有佢上面18cm 果條果個, 再大dd 更好   

正常做愛我會想俾呢條插我, 口交既話選擇多好多 ...
貴妃好有研究喎🤭🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 06:58 發表 查看引用來源
右邊底下數上黎第二條   

原來女人喜歡大春袋架咩🙄🙄🙄

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-1-22 07:04 發表 查看引用來源
原來女人喜歡大春袋架咩🙄🙄🙄
男人要有內涵!
唔駛大到好似有病咁, 但量要多, 起碼可以分兩啖去吞o既
除o左支棍之外, 精液射幾多味道有幾濃都係本宮心目中對方幾有男人味o既指標

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 08:15 發表 查看引用來源

男人要有內涵!
除o左支棍之外, 精液射幾多味道有幾濃都係本宮心目中對方幾有男人味o既指標 ...
妳識揀,揀19cm支又長又扯得硬。成支應該插唔晒入妳到,會插到妳子宮口頂住。

又大支,春袋又要俾女分到含就真係唔簡單,有時扯到好行好硬,春袋皮會扯埋去陰莖到,兩粒波子就縮咗入去,變成好似無咗揪荔枝咁。

引用:
右邊底下數上黎第二條   

🪱🪱真識揀•••對啫啫都咁講究🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 08:15 發表 查看引用來源

男人要有內涵!
除o左支棍之外, 精液射幾多味道有幾濃都係本宮心目中對方幾有男人味o既指標 ...
連精液都講究埋•••堅💪🏾😂

前往最後回覆