女食家可入黎選擇

收藏  |  訂閱
30  7.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 08:15 發表 查看引用來源

男人要有內涵!
唔駛大到好似有病咁, 但量要多, 起碼可以分兩啖去吞o既
除o左支棍之外, 精液射幾多味道有幾濃都係本宮心目中對方幾有男人味o既指標 ...
貴妃咁...有硏究咁....要每款都要試吓...喎

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 08:31 發表 查看引用來源

春袋皮會扯埋去陰莖到,兩粒波子就縮咗入去,變成好似無咗揪荔枝咁。 ...
呢樣真係耐諗過 只係知道扯左之後一般個袋都好似冇咁下垂

講返條啫, 夠長o既彈性多好多! 唔係話佢有幾彈, 係玩法多
想要舒服o既快感, 男上女上都可以就住插, 督到最high 個位就好
超級horny 超級發姣果陣我中意有d 痛楚, 分到對腳有咁開得咁開任得佢捅又得,
自己用身體重量大力撞落去又得, 要o既結果係刺激加疼痛搞到成身大汗披頭散髮咁
皇上會好有滿足感, 嚴重增加可以有第二次o既可能性 之後第二次就正常溫柔得多啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 09:45 發表 查看引用來源

呢樣真係耐諗過 只係知道扯左之後一般個袋都好似冇咁下垂

講返條啫, 夠長o既彈性多好多! 唔係話佢有幾彈, 係玩法多
想要舒服o既快感, 男上女上都可以就住插, 督到最high 個位就好
超級horny 超級發姣果 ...
女人最high嘅位係咪人人唔同,抑或就係G點個位?

除非碌嘢太長,如果唔係我認為成支插晒入去抽插係最正,最正係插到入子宮口。俾我都將女女對腳劈到最大,下下插到啪啪聲,或者狗仔式係咁撞埋佢屎忽到。我覺得越大力插反而無咁易想射,用陰力插反而忍唔到要射。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 10:50 發表 查看引用來源

女人最high嘅位係咪人人唔同,抑或就係G點個位?

除非碌嘢太長,如果唔係我認為成支插晒入去抽插係最正,最正係插到入子宮口。俾我都將女女對腳劈到最大,下下插到啪啪聲,或者狗仔式係咁撞埋佢屎忽到。我覺得越大力插反而無咁 ...
完全正確
冇耐之前先講, 其實如果單純追求好暢快果種舒服感覺, 稍為短少少o既啫啫係最容易做到呢個效果囉
好長好粗好大, 坦白講比較多係刺激, 視覺上+心理上, 同埋可以叫做一種崇拜卦
現實邊種更好就睇個人, 等如出街食飯, 到底係食物本身o既味道(肉體滿足)重要d 定係餐廳氣氛情調環境(精神滿足)重要d,
各有各o既追求囉

男性可能好難明白, 對部份o既女人o黎講, 快感只係做愛o既一部份
我中意有疼痛o既性愛, 鞭打只係冇辦法之中o既辦法 其實更嚮往係可以重現dd 類似係破處果次o既感覺
要o既係一個將自己奉獻俾所愛o既人o既一個畫面, 一種係承受住身體上o既痛楚俾所愛o既人享用自己,
另一種係o係最痛o既時候有愛人o既擁抱同親吻, 所以我會揀插入去暢快程度低少少但可以o係我想要o既時候整痛到我o既大棒棒

至於大大力插定係用陰力, 咁點解每個男人都係臨射精前先至加速, 用最大o既幅度進進出出呢?
就算口交有唔少都會最後關頭不由自主前後前後咁頂, 更甚者捉住我個頭o黎插嘴

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 11:29 發表 查看引用來源

完全正確
冇耐之前先講, 其實如果單純追求好暢快果種舒服感覺, 稍為短少少o既啫啫係最容易做到呢個效果囉
好長好粗好大, 坦白講比較多係刺激, 視覺上+心理上, 同埋可以叫做一種崇拜卦
現實邊種更好就睇個人, 等 ...
臨射精前加快速度就係要發射,陰莖加快磨擦達至射精,就好似將支香檳上下chor,chor得越大力同快就會射。

我覺得妳追求個種有痛又興奮同爽嘅感覺,如果我係妳令一半。我會嘗試做前矇住妳雙眼,開始前妳着住衫,我會用強姦嘅方式去侵犯妳,先着住衫好飢渴咁揸妳摷妳,逐件衫剝妳,直至剝光豬全裸,然後用手扣鎖住妳雙手,再劈大妳雙腿話妳知睇晒妳全相,睇妳幾淫賤,搞妳時像施暴妳肉體,再不停用言語侮辱同挑逗妳。用自己碌淫棍鞭打妳對波同屎忽。之後嘅事,就係強制插入。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 12:52 發表 查看引用來源

臨射精前加快速度就係要發射,陰莖加快磨擦達至射精,就好似將支香檳上下chor,chor得越大力同快就會射。

我覺得妳追求個種有痛又興奮同爽嘅感覺,如果我係妳令一半。我會嘗試做前矇住妳雙眼,開始前妳着住衫,我會用強姦嘅方 ...
師兄解釋得好好

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-22 13:13 發表 查看引用來源

師兄解釋得好多
交流下而矣,女性有時唔會知道男性點解會咁做,因為女人同男人機能唔同,女人構造複雜好多,要令女人興奮唔係揸下波撩下西就得。男人雖然由0至100可以1分內完成,但男人又有外在因素會影響到性慾,所以唔明就問到明就最好。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 13:31 發表 查看引用來源

交流下而矣,女性有時唔會知道男性點解會咁做,因為女人同男人機能唔同,女人構造複雜好多,要令女人興奮唔係揸下波撩下西就得。男人雖然由0至100可以1分內完成,但男人又有外在因素會影響到性慾,所以唔明就問到明就最好。 ...
正確,同樣對我哋都唔知女性嘅構造,點樣可以令佢興奮同有高潮。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 12:52 發表 查看引用來源

我覺得妳追求個種有痛又興奮同爽嘅感覺,如果我係妳令一半。我會嘗試做前矇住妳雙眼,開始前妳着住衫,我會用強姦嘅方 ...
用淫棍鞭打, 你當自己支棍有幾長呀 定還是好似籐條咁幼?
淫棍打面我ok, 但最好射完先打, 均勻咁將精液塗我面上, 動作要快, 軟落o黎之前幫我撥返晒入我個嘴俾我
要打本宮屁股唔該用返正式o既籐條, 唔駛矇眼唔駛綁我, 之前兩位猛男已經幫你train 好晒, 打落o黎點樣用力我都會拮高個pat 接受

但始終係血肉之軀, 痛到極點難免會想縮想喊, 所以與其言語挑逗我更想要言語鼓勵,
可以叫我有d 信心, 話我知我其實受得住, 可以話我知再忍多 x 籐之後就可以俾我舒服 - 都算係挑逗
只要唔破皮唔流血, 我會聽話繼續忍耐o架

鞭打完我要擁抱擁吻, 要口交高潮一下
之後禮貌上我都會含, 打人都要用力o架嘛, 俾男士攤平o係度休息一下
抖夠之後用盡全身所有氣力, 將大啫啫捅入我下面

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:43 發表 查看引用來源

用淫棍鞭打, 你當自己支棍有幾長呀 定還是好似籐條咁幼?
淫棍打面我ok, 但最好射完先打, 均勻咁將精液塗我面上, 動作要快, 軟落o黎之前幫我撥返晒入我個嘴俾我
要打本宮屁股唔該用返正式o既籐條, 唔駛 ...
支棍唔長都打到,最緊要硬,當然妳要打瘓痛就一定要用藤條。
支淫棍打妳梗係唔痛,只係志在羞辱同淫玩妳body,妳爽之餘男人都想刺激下,先將我條硬到不能再硬嘅陽具係咁。打落妳對波到,龜頭磨lin頭。再塞入妳個口到要妳含,塞入前已經磨到龜頭出晒前列腺液,在加埋無洗過嘅J原味,叫妳大力吮龜頭,差不多射時就由妳口抽出黎,勁射落妳幫面到,啲精由妳面滴到落波到,然後攞條仲硬緊嘅陽具拍打妳塊面同嘴,再用陽具邀番啲精液塞入妳嘴,叫妳舔番乾淨佢。
至於妳屎忽用藤條鞭到有紅痕,白白屁股有幾條紅色嘅橫紋,鞭之前用冰在妳屁股上先涼一下,再鞭落去,會產生更大嘅反差感,鞭到有紅痕後,再用脷幫妳舔番,用口水滋潤番。

前往最後回覆