女食家可入黎選擇

收藏  |  訂閱
30  7.3k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 14:50 發表 查看引用來源

支棍唔長都打到,最緊要硬,當然妳要打瘓痛就一定要用藤條。
支淫棍打妳梗係唔痛,只係志在羞辱同淫玩妳body,妳爽之餘男人都想刺激下,先將我條硬到不能再硬嘅陽具係咁。打落妳對波到,龜頭磨lin頭。再塞入妳個口到要妳含,塞入 ...
冰過咪會麻, 麻左咪冇咁痛囉 除非等屁股暖返但如果係咁又冰黎做乜?
咁多野玩, 駛唔駛開始之前好似皇上咁先啜爆一次出咁d 火, 否則既話淫慾本宮過程之中唔小心洩左就仆街啦
反而爆完之後要一頭半個鐘回氣, make sure 儲返滿能量之後可以大力捅死本宮,
咁樣果一頭半個鐘之內可以任你糟質, 隨便摷隨便打, 只要唔好介意 dirty (瘋狂o既性愛本身就要 dirty 先好玩)
因為我o既習慣, 老公射完o既第一次我會吞o既同時係唔會吞晒囉, 有d o係嘴入面有d 係面上嘴角或者其他地方
個area 會幾大陣腥味, 我總算調教到佢可以接受但我知有d 男人係會抗拒
事關呢個回氣過程平均算佢45 min 吧有時更長, 我老公少玩其他凌虐野, 淨係會全程鞭我鞭到再硬為止
即使玩其他野都好, 本宮總需要少少incentive 同心靈上support 去面對近一小時o既痛苦

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 07:41 發表 查看引用來源

冷妳屎忽點會令妳麻,時間好短?只係游妳屁股一圈,有縮嘅感覺而不是凍到無知覺,再用藤條鞭落妳屁股到,打落去就似着火嘅感覺,似玩冰火,一冷一熱,你屁股一樣有紅痕,但又無咁傷,只係痛。
講起冰火令我諗起爆炸糖含J,如果掉番轉,我含爆炸糖啜妳乳頭同陰蒂,唔知有無效果呢?

先啜爆一次就梗架啦,我like一係企係到,一係坐係梳化到,妃子就一定狗仔咁跪係地到品嚐肉蕭,先由大脾內側奶到去春袋,再由陰莖奶上龜頭,龜頭已經有淫液等妳去享用。我最鍾意玩住對波睇住妃子啜龍根嘅淫蕩樣,特別爽。

回氣唔使一頭半個鐘,半個鐘都足夠晒,但前戲玩一頭半個鐘就一定,糟質淫玩都有排玩,全身都招呼到。dirty?我字典性愛過程無dirty呢個字,奶妳腋下,腳板,腳趾,屎眼全部都要試妳原味。
妳口爆完塊面同嘴仲殘留精液咁正,妳吮乾淨我龜頭後,我一定用嘴車埋黎妳到,一路摷妳一路同妳打車輪,伸條脷入妳口睇下仲有無精味。要妳吐點口水出黎滾落我口到,最愛任何體液交流。
我覺得凌虐野淨係鞭會單調啲,可以加多少少變化。

incentive 同心靈上support當然不可少,會讚賞妳做得好,用嘴含住粒朱古力同妳打茄輪,一齊甜下,揸住妳波波。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 08:58 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 07:41 發表 查看引用來源

冷妳屎忽點會令妳麻,時間好短?只係游妳屁股一圈,有縮嘅感覺而不是凍到無知覺,再用藤條鞭落妳屁股到,打落去就似着 ...
想問類似呢d 咁o既文學作品, 你年中發過俾幾多個女人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 09:24 發表 查看引用來源

想問類似呢d 咁o既文學作品, 你年中發過俾幾多個女人
曾刊登於姊妹雜誌,筆名南宮夫人😉

見笑罷,不是作品,只是本人番邦王有感而發而矣。性愛就是要投入盡情才好玩。
沒給其她女人,未必個個女人啱用,不會亂發。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 08:58 發表 查看引用來源

冷妳屎忽點會令妳麻,時間好短?只係游妳屁股一圈,有縮嘅感覺而不是凍到無知覺,再用藤條鞭落妳屁股到,打落去就似着 ...
呵呵呵爆炸糖o既事幫唔到你 都話要原味, 所以甜食係從來唔會o係我個戰場上出現囉!

口交我都係中意男方一係企起身自己跪佢面前, 一係佢坐梳化或者凳上,
仲有一個係佢跪床上自己側身訓佢前面含

而至於凌虐單調, 主要兩個原因吧, 一個都係因為原味卦 腋下對腳果d 一開始前老公已經奶過晒
剛除衫/ 除鞋就要奶架啦, 攤凍晒陣味冇咁刺激 同口交一樣我中意對方企起身係中意跪落o黎幫佢除褲拉開拉鏈就擺入口
另一個原因係因為而家我屋企唯一o既性玩具就係籐條..
以前同SP 佢會有震蛋, 會要我M 字腳俾豆豆佢玩, 一開始當然係爽但三個字之後就開始後悔
爭在未曾喊晒口咁求佢可唔可以鞭打我代替

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 11:21 發表 查看引用來源

呵呵呵爆炸糖o既事幫唔到你 都話要原味, 所以甜食係從來唔會o係我個戰場上出現囉!

口交我都係中意男方一係企起身自己跪佢面前, 一係佢坐梳化或者凳上,
仲有一個係佢跪床上自己側身訓佢前面含

而至於凌虐單調 ...
會要我M 字腳俾豆豆佢玩, 一開始當然係爽但三個字之後就開始後悔。

點解後悔,玩完妳粒豆都可以鞭打妳個淫賤妃子架。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 11:30 發表 查看引用來源

會要我M 字腳俾豆豆佢玩, 一開始當然係爽但三個字之後就開始後悔。

點解後悔,玩完妳粒豆都可以鞭打妳個淫賤妃子架。
籐條炆豬肉 VS 射左之後繼續chok, 你唔覺得後者更辛苦咩?

以前有個阿sir, 教過我地點樣忍受體罰o既疼痛, 老豆都曾經講過類似o既野, 要守住道氣唔好洩
伏係度死忍住俾人鞭打再辛苦其實都忍得到o既, 但玩豆豆唔停係咁呻吟一開始就洩晒啦
所以到後面即係高潮幾次之後比死更難受

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 12:57 發表 查看引用來源

籐條炆豬肉 VS 射左之後繼續chok, 你唔覺得後者更辛苦咩?

以前有個阿sir, 教過我地點樣忍受體罰o既疼痛, 老豆都曾經講過類似o既野, 要守住道氣唔好洩
伏係度死忍住俾人鞭打再辛苦其實都忍得到o既, 但玩豆豆唔停 ...
我明妳意思,係次序先後問題,應該先鞭打妳屁股,再玩到妳高潮就一氣呵成。

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 06:58 發表 查看引用來源
右邊底下數上黎第二條   
19cm, 青筋, 粗, 大頭, 唯一美中不足係袋袋細左少少, 至少要有佢上面18cm 果條果個, 再大dd 更好   

我唔講咩老公男友sp 啦, 只講用途:
正常做愛我會想俾呢條插我, 口交既話選擇多好多 ... [/quote
有同感….. 又粗又長同大頭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-28 07:39 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 06:58 發表 查看引用來源
右邊底下數上黎第二條   
19cm, 青筋, 粗, 大頭, 唯一美中不足係袋袋細左少少, 至少要有佢上面18cm 果條果個,  ...
WOW•••好多女性都LIKE頭大身粗🥰

前往最後回覆