女食家可入黎選擇

收藏  |  訂閱
9  7.4k

女食家可入黎選擇

圖中啲J,大家鍾意邊條?想試邊條插?食過乜Size?老公,男友,SP又係邊條?
可用左1,2 3右1,2,3表示

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 08:15 發表 查看引用來源

男人要有內涵!
唔駛大到好似有病咁, 但量要多, 起碼可以分兩啖去吞o既
除o左支棍之外, 精液射幾多味道有幾濃都係本宮心目中對方幾有男人味o既指標 ...
妳識揀,揀19cm支又長又扯得硬。成支應該插唔晒入妳到,會插到妳子宮口頂住。

又大支,春袋又要俾女分到含就真係唔簡單,有時扯到好行好硬,春袋皮會扯埋去陰莖到,兩粒波子就縮咗入去,變成好似無咗揪荔枝咁。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 09:45 發表 查看引用來源

呢樣真係耐諗過 只係知道扯左之後一般個袋都好似冇咁下垂

講返條啫, 夠長o既彈性多好多! 唔係話佢有幾彈, 係玩法多
想要舒服o既快感, 男上女上都可以就住插, 督到最high 個位就好
超級horny 超級發姣果 ...
女人最high嘅位係咪人人唔同,抑或就係G點個位?

除非碌嘢太長,如果唔係我認為成支插晒入去抽插係最正,最正係插到入子宮口。俾我都將女女對腳劈到最大,下下插到啪啪聲,或者狗仔式係咁撞埋佢屎忽到。我覺得越大力插反而無咁易想射,用陰力插反而忍唔到要射。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 11:29 發表 查看引用來源

完全正確
冇耐之前先講, 其實如果單純追求好暢快果種舒服感覺, 稍為短少少o既啫啫係最容易做到呢個效果囉
好長好粗好大, 坦白講比較多係刺激, 視覺上+心理上, 同埋可以叫做一種崇拜卦
現實邊種更好就睇個人, 等 ...
臨射精前加快速度就係要發射,陰莖加快磨擦達至射精,就好似將支香檳上下chor,chor得越大力同快就會射。

我覺得妳追求個種有痛又興奮同爽嘅感覺,如果我係妳令一半。我會嘗試做前矇住妳雙眼,開始前妳着住衫,我會用強姦嘅方式去侵犯妳,先着住衫好飢渴咁揸妳摷妳,逐件衫剝妳,直至剝光豬全裸,然後用手扣鎖住妳雙手,再劈大妳雙腿話妳知睇晒妳全相,睇妳幾淫賤,搞妳時像施暴妳肉體,再不停用言語侮辱同挑逗妳。用自己碌淫棍鞭打妳對波同屎忽。之後嘅事,就係強制插入。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-22 13:13 發表 查看引用來源

師兄解釋得好多
交流下而矣,女性有時唔會知道男性點解會咁做,因為女人同男人機能唔同,女人構造複雜好多,要令女人興奮唔係揸下波撩下西就得。男人雖然由0至100可以1分內完成,但男人又有外在因素會影響到性慾,所以唔明就問到明就最好。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:43 發表 查看引用來源

用淫棍鞭打, 你當自己支棍有幾長呀 定還是好似籐條咁幼?
淫棍打面我ok, 但最好射完先打, 均勻咁將精液塗我面上, 動作要快, 軟落o黎之前幫我撥返晒入我個嘴俾我
要打本宮屁股唔該用返正式o既籐條, 唔駛 ...
支棍唔長都打到,最緊要硬,當然妳要打瘓痛就一定要用藤條。
支淫棍打妳梗係唔痛,只係志在羞辱同淫玩妳body,妳爽之餘男人都想刺激下,先將我條硬到不能再硬嘅陽具係咁。打落妳對波到,龜頭磨lin頭。再塞入妳個口到要妳含,塞入前已經磨到龜頭出晒前列腺液,在加埋無洗過嘅J原味,叫妳大力吮龜頭,差不多射時就由妳口抽出黎,勁射落妳幫面到,啲精由妳面滴到落波到,然後攞條仲硬緊嘅陽具拍打妳塊面同嘴,再用陽具邀番啲精液塞入妳嘴,叫妳舔番乾淨佢。
至於妳屎忽用藤條鞭到有紅痕,白白屁股有幾條紅色嘅橫紋,鞭之前用冰在妳屁股上先涼一下,再鞭落去,會產生更大嘅反差感,鞭到有紅痕後,再用脷幫妳舔番,用口水滋潤番。

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 07:41 發表 查看引用來源

冷妳屎忽點會令妳麻,時間好短?只係游妳屁股一圈,有縮嘅感覺而不是凍到無知覺,再用藤條鞭落妳屁股到,打落去就似着火嘅感覺,似玩冰火,一冷一熱,你屁股一樣有紅痕,但又無咁傷,只係痛。
講起冰火令我諗起爆炸糖含J,如果掉番轉,我含爆炸糖啜妳乳頭同陰蒂,唔知有無效果呢?

先啜爆一次就梗架啦,我like一係企係到,一係坐係梳化到,妃子就一定狗仔咁跪係地到品嚐肉蕭,先由大脾內側奶到去春袋,再由陰莖奶上龜頭,龜頭已經有淫液等妳去享用。我最鍾意玩住對波睇住妃子啜龍根嘅淫蕩樣,特別爽。

回氣唔使一頭半個鐘,半個鐘都足夠晒,但前戲玩一頭半個鐘就一定,糟質淫玩都有排玩,全身都招呼到。dirty?我字典性愛過程無dirty呢個字,奶妳腋下,腳板,腳趾,屎眼全部都要試妳原味。
妳口爆完塊面同嘴仲殘留精液咁正,妳吮乾淨我龜頭後,我一定用嘴車埋黎妳到,一路摷妳一路同妳打車輪,伸條脷入妳口睇下仲有無精味。要妳吐點口水出黎滾落我口到,最愛任何體液交流。
我覺得凌虐野淨係鞭會單調啲,可以加多少少變化。

incentive 同心靈上support當然不可少,會讚賞妳做得好,用嘴含住粒朱古力同妳打茄輪,一齊甜下,揸住妳波波。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 09:24 發表 查看引用來源

想問類似呢d 咁o既文學作品, 你年中發過俾幾多個女人
曾刊登於姊妹雜誌,筆名南宮夫人😉

見笑罷,不是作品,只是本人番邦王有感而發而矣。性愛就是要投入盡情才好玩。
沒給其她女人,未必個個女人啱用,不會亂發。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 11:21 發表 查看引用來源

呵呵呵爆炸糖o既事幫唔到你 都話要原味, 所以甜食係從來唔會o係我個戰場上出現囉!

口交我都係中意男方一係企起身自己跪佢面前, 一係佢坐梳化或者凳上,
仲有一個係佢跪床上自己側身訓佢前面含

而至於凌虐單調 ...
會要我M 字腳俾豆豆佢玩, 一開始當然係爽但三個字之後就開始後悔。

點解後悔,玩完妳粒豆都可以鞭打妳個淫賤妃子架。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 12:57 發表 查看引用來源

籐條炆豬肉 VS 射左之後繼續chok, 你唔覺得後者更辛苦咩?

以前有個阿sir, 教過我地點樣忍受體罰o既疼痛, 老豆都曾經講過類似o既野, 要守住道氣唔好洩
伏係度死忍住俾人鞭打再辛苦其實都忍得到o既, 但玩豆豆唔停 ...
我明妳意思,係次序先後問題,應該先鞭打妳屁股,再玩到妳高潮就一氣呵成。

前往最後回覆